reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam po pracy, :-)
BETI sprawdź, czy mi się dodałaś na 28dni.. bo kilknęłam twoje zaproszenie, ale mi nie wskoczyłaś do przyjaciółek :baffled::confused:

Mąż zobaczył jak wypełniam te wpisy do wykresu na 28dni i stwierdził, że za bardzo się wkręcam, a tu trzeba luzu i nie myśleć, nie analizować.. Mądrala :dry:

reklama
Anufifi mam test LH taki paskowy, który zanurza się na 10 sekund w moczu. W tamtym cyklu miałam test acon ale on pokazywał owulacje przez kilka dni, więc chyba nie był dobry.:szok:

hej hej witam sie wieczorkiem..
co do testów owulacyjnych..uzywałam w jednym cyklu równoczesnie dwóch rodzajów testów: Lh test oraz acon - na obu wychodziły takie same wyniki..ale wygodniejszy wydał mi sie acon..który polecam, a co do wyniku pozytywnego..anufifi ma rację moze wychodzić pozytywny 2-3 razy pod rząd

Ostatnia edycja:
No to nie wiedziałam, że tak może być z tymi testami;-)
Testy mam jeszcze i będe robiła jutro. Dziewczyny a jak z tą temperaturą poowulacji? Tzn. jak pecherzyk nie może peknąć to podwyższa się temp. rano czy nie ? Chodzi mi o to że jak jest owulacja to temp.mierzona rano jest podwyższona a jak to jest gdy pęcherzyk nie peknie.:angry:

Alo śpita?
gif11fj6.gif

W sumie ja to na chwilke...jutro Was Lalki poczytam
Buziaki ...smigam sie szorowac
emot136.gif

Boszeee tak sie obzarlam na noc ze zaraz umre chyba
emot128.gif
ojjjjj

Buzie papappapap
girafe-5784.gif

Ostatnia edycja:
reklama