reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Polcia gratulacje!!Cudownie ze juz sa coreczki z Tobą:***Niech rosną w siłę a Tobie szybkiego powrotu do formy Kochana:*i mniej bólu z godziny na godzinę:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Imama naprawdę współczuje trzymaj się dzielnie, wiem ze te weekend będzie ciężki dla Ciebie :* a jak dzisiaj sytuacja wyglada?
Polciapoleczka ogromne gratulacje dwóch cudów :D wstaw za jakiś czas zdjęcie kruszynek ;)
Ana testowałas?

Imama kurcze tak mi przykro, że Cię to znowu spotyka i taka niepewność jeszcze przez weekend:(
Miejmy nadzieję, że to ten jeden się utrzyma. A jak dziś? Jak się czujesz?

Polcia Poleczka gratuluję córeczek!

Ana a jak Ty? Jutro powtarzasz test?

Polcia zdrówka da Ciebie i księżniczek! Niech rosną w sile Ty również!
Ja dziewczyny się trzymam p dziwo dość dobrze, mój najmłodszy dostał jelitówki wiec cała uwaga itd na niego spadła wiec już nie analizuje tego wszystkiego, co ma być to będzie. Mąż w domu bo weekend wiec mam pomoc, to dużo leżę.
Krwawic już w ogóle od wczoraj nie krwawie.
Ana kciuki za testowanie, ale napewno już będzie ciemniejsza kreseczka!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

dziewczyny no nie testowalam ,bo rano do roboty i nie mialam kiedy, bo bym wlepiała pol godziny ślipia w tesciora, tak juz mam, jutro napewno bede testowac i ufff boje sie.
@Imama dobrze ze nie krwawisz i ciesze sie ze jakos sie trzymasz, jak jest maz to tez lzej napewno jakis komfort psychiczny no i pomoze przy synku.
@PolciaPoleczka gratuluje!:)

reklama
Do góry