reklama
Arya
Fanka BB :)
Bruniaczek, nie martw się wiekiem. Wszystko się zmienia. Kobiety przed 40stka maja pierwsze dziecko. Ja urodziłam dzieci w wieku 21-syn, 35,8 - syn i 37,7 . Mam właśnie 7tyg córeczkę. Są badania prenatalne. Jeśli dacie o siebie to staraj się i nie patrz na to że ktoś powie "stara". Życzę powodzenia [emoji8]Dziewczyny a która z starających się jest po 30tce a nawet po 35r.ż, bo ja już w tej drugiej grupie i nie wiem czy może za stara jestem...boje się chorób związanych z późnym wiekiem matki i ojca po 40rżcoraz wiecej gór wyrasta przede mna...ciagle rozważam, że może to juz nie mój czas....
Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
ana.
straszy syn powiedzial , " co ? znowu ? to ja sie wyprowadzamOk przynajmniej nie bedziesz sie obawiac kontroli z ZUSuA jak starszy syn (o ile nie pomylilam) wie juz ze zostanie ponownie bratem?
@Mikallo tak jak pisza dziewczyny bierz skoro ci lekarz zalecil, musisz to wyleczyc, ja tez mialam zapalenie w ciazy tez bralam globulki, a na bole brzucha tak jak pisze ania magnez nie wiem nic o nospie, ale ja dostalam tez jakies rozkurczowe na silne bole , bo mialam na poczatku ,kazał brac jtylko jak mocno mi dokuczaly.
ana.
@Antonia2016 i jak ruchy, nabraly w sile ? 
@Imama jak dzis sie czujesz?
@ajlak hop hop co u ciebie jak starania? chyba juz po?
Antonia2016
Czasem tak a są dni np jak wczoraj że chyba ani razu nie poczułam. Jeszcze to nie kopniaki@Antonia2016 i jak ruchy, nabraly w sile ?

reklama
Arya, Ana ja też nie chcę żałowac że nie spróbowałam, nie palę nie pije alkoholu i wmawiam sobie ze po mimo wieku uda mi się urodzić zdrowe dziecko, mąż mniej entuzjastycznie jest nastawiony, bo wie ze małe dziecko to wyrzeczenia ale powiedział że jak mi tak bardzo zależy to się postaramy
Podziel się: