reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Świat czasem dziwny ci co pragną to tak muszą się napracować i namartwić (może to zaprocentuje i dostaniemy nagrodę ....................) a ci co nie pragną mają. DLACZEGO TAK JEST
Dziewczyny jestem z WAMI

reklama
23_129_12.gif

Witam sie po drzemce :)))))
tzn dzrzemce mojego dziecka bo ja w tym czasie uczylam sie Finanswow...
anufifi a Ty babo normalnie lanie dostaniesz!!!! Idz jutro na te Betkę bo znając Ciebie to potem bedziesz latac i szukac gdzie tu w weekned zrobic albo milion testow zrobisz.
15_9_12.gif
Myśle ze jak coś jest to Beta pokaze wiec po co czekac....?!

Pyszczek a Ty jutro testujesz?/??? To w takim razie KCIUKI ZACISNIETE :))))
36_12_21.gif

Sylwia a my sie znowu minełysmy
36_2_58.gif
Pewnie dopieszczasz męzusia....:)))) Jak ja za Toba tesknie...normalnie płakać mi sie chce
36_2_18.gif

Ostatnia edycja:
Witajcie;-)
Ja mam normalnie jakiegos dola:-(, i jak tu ma fasolka zakielkowac? Same zle wiadomosci:-(
U moich rodzicow w zyciu prywatnym sie chrzani:wściekła/y:(najgorsze ze nie wiem tego od nich lecz od jedynej osoby ktora o tym wie od mojej mamy), o 21:15 mamy prywatne spotkanie z naszym kiero, ktory wraca z Warszawy ze szkolenia i mowi ze szyku:wściekła/y:ja sie wilkie zmiany, ale nie jest to na telefon ani na rozmowe w miejscu pracy, wiec nasza "swieta"czworeczka spotyka sie w centrum handlowym:-(.

Bardzo sie boje ze zostane bez pracy a z fasolka w brzuszku:-(. Dlaczego? bo moja firma ponad rok temu zatrudnila mnie i kolege do 1go projektu na 3miesiace okresu probnego, po czym po uplywie tego czasu, po 2 dniach gratisowo przepracowanych oznajmila ze nie przedluzy nam umowy. Nasz kiero rowny chlopak po miesiacu zatrudnil nas od nowa w tej samej firmie tylko w innych projektach(m.in. tym co nas zwolnili, bo nasz projekt podpieli do jego i uznali ze za duzo pracownikow, a w miedzyczasie na nasze szczescie 2ch odeszlo):-(Ale mam doooolaaaa!:angry:

royana nie martw się tym spotkaniem ,może tylko chce wam przekazać jakieś wiadomości ,ale co do zmian takich ogólnych w firmie nie musi chodzić o zwolnienia.U rodziców może jest jakiś kryzys ,który mogą jeszcze rozwiązać i nie chcą na razie Cię denerwować.

ROYANA przytulam...:sorry2: i mam nadzieję, że usłyszysz dobre wieści....

A ja wpadłam w przerwie reklamowej między "Housami", więc zaraz mykam przed TV.. i jeszcze potem "Gotowe na..." obejrzeć muszę. A czwartek to mój jedyny telewizyjny wieczór :-)

Royanna :)))
Trzymam kciuki zeby bylo ok.
UUUUUU chyba nikogo tu nie ma..no nic ja tez mykam chlapu chlapu a potem Lulu :))))
36_2_71.gif

Do jutra laseczki
36_2_63.gif

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc Dziewczyny :))))
Widze ze nikogo jeszcze nie ma....śpioszki śpią :))))
36_2_15.gif
A ja dzis na nogach nieco wczesniej niz zwykle. Staramy sie klasc młodego wczesniej to i wstaje wczesiej...ale mi to w sumie nie przeszkadza...no chyba ze o 6:00 zacznie nas budzic
baby3.gif
.

Wczoraj rozmawialam z kolezanka z pracy z ktorą dawno nie mialam kontaktu... jest w ciązy z drugim dzieckiem (20 tydzien ciązy) jeszcze nie znaja płci ale marzy im sie corcia :))) Chyba jak wiekszosci z nas
dziecko.gif

anufifi Kochana jak dzisiejsza tempka? A moze juz po Betce jestes?
Czy mi sie wydaje czy ktoras jeszcze dziś miala isc na betkę?
dentysta.gif

Buziaki LASECZKI I MILEGO DNIA :))))
emot119.gif

Do góry