Ana87 ja brałam długo bo z półtorej roku ale nie polecam tak jak pisały tu dziewczyny to jest szkodliwe dla zdrowia Piranha pisała że po pół roku brania należy zrobić przerwę i też tak uważam ja brałam Magne b6 i wapń Osteodiag ja go kupowałam w aptece takie podłużne tbl po 250 mg jako cytrynian wapnia żurawinę w tbl ta intensiv też w aptece i witaminy b6 ale to brałam krótko i jeszcze Wit C też duże dawki ale to przez rok potem już nie Po dłuższym czasie brania tych leków nie miałam już wogolę plodnego śluzu i zrezygnowałam z wszystkiego bo miałam problem żeby zajść w ciążę aż zaczęłam później zażywać Oeparol a mąż Salfazin Przed poczęciem nie brałam już niczego oprócz Castagnusa Inofolica w saszetkach i piłam siemię lniane bo po tak długim czasie zauważyłam że zmieniła mi się gospodarka hormonalna i elektrolitowa ale miałam problem z zajsciem w ciążę bo nie mialam chocby śluzu a i dwa poronienie też dały mi do myślenia A i brałam Acard Nie brałam niczego innego jak Saw Palmetto Stawiałam na dietę Powiem wam że nie jest prosto dopasować wszystkiego do siebie
Jeżeli chodzi o wiedzę to dużo wie Mara- ntha jej się nie udało ale wie dużo na temat planowania i jest tu na forum długo
Jeżeli chodzi o wiedzę to dużo wie Mara- ntha jej się nie udało ale wie dużo na temat planowania i jest tu na forum długo
Ostatnia edycja: