reklama
ana.
Fanka BB :)
@leeleeth moj tez tak czasem palnie jak mlody daje mu w kosć, wtedy glupio komentuje ".. tak i zrob sobie jeszcze jedno dziecko, ze w pracy odpoczywa..." wtedy pukam sie w glowe pokazujac to jemu i mowie"...ze jednak jestes głupi, widzisz jakis problem i zamiast starac sie go rozwiazac wsciekasz sie i niepotrzebnie stwarzasz spiecia miedzy nami..." wiem ze tak nie mysli naprawde.
Moze jego ta sytuacja przerasta sam z dziecmi, ty w szpitalu, twoj tata nie zyje... za duzo jak na niego. Kobiety sa z regóły silniejsze, porozmawiaj z nim jak mowi Majorcia, ale po wszystkim, bo bedziecie sie klocic to pewne, a teraz najmniej tego potrzebujecie.
Najwazniesze ze skurcze wyciszyły sie. :* Trzymaj sie kochana.
@Mikallo to pisz jak tam na wizycie dzis bylo.
@Antonia2016 a ty dzis czasem nie masz połowkowych ?
Moze jego ta sytuacja przerasta sam z dziecmi, ty w szpitalu, twoj tata nie zyje... za duzo jak na niego. Kobiety sa z regóły silniejsze, porozmawiaj z nim jak mowi Majorcia, ale po wszystkim, bo bedziecie sie klocic to pewne, a teraz najmniej tego potrzebujecie.
Najwazniesze ze skurcze wyciszyły sie. :* Trzymaj sie kochana.
@Mikallo to pisz jak tam na wizycie dzis bylo.
@Antonia2016 a ty dzis czasem nie masz połowkowych ?
ana.
widze cien, idz jak radza dziewczyny na bete, bo cos blady z porannego moczu, skoro juz po terminie @, a na 35dc to mysle powinien byc wyrazniejszy i 16 dpo owul no chyba ze tak jak pisze majorcia pozno implantacja, jak masz mozliwosc to idz zbadaj bete.test z dziś
PrzyszłaMama87
Ana87 widać cień na teście ale faktycznie bardzo słaby jak na ten dzień cyklu, tym bardzie ze mówiłaś ze czułaś dziwny ból 5 dni po współżyciu ja taki właśnie dziwny ból czułam 7 dni po współżyciu a w 9 dniu wyszedł mi cień
PrzyszłaMama87
andzelisia
Tylko pamietaj test czyta sie tak jak ci pisze na opakowaniu jak np do 5 min to nie sugeruj sie ze np po pol godz cos tam widzisz....test z dziś
PrzyszłaMama87
Leć szybko na betę będziesz miała jasność bo z testami różnie to bywa
Antonia2016
Powinnaś zrobić Bete. To samo wyjdzie w kosztach co kupowanie następnych testow. A będzie jasność. Trzymam kciuki
A ja idę dziś na polowkowe na 15 [emoji5] trzymajcie kciuki oby wszystko było zdrowe
A ja idę dziś na polowkowe na 15 [emoji5] trzymajcie kciuki oby wszystko było zdrowe

reklama
Ana87 dobrze Ci dziewczyny piszą zrób bete i powtórz po 48 godz Nie musisz być na czczo Ja powtarzałam po 24 i już się podwoiło bo ja po dwóch stratach bałam się że nic z kolejnej ciąży nie będzie
Ana masz rację większość mężczyzn w sytuacjach ciężkich właśnie tak reaguję uważam tak samo jak ty że nie potrzebne jest dolewanie tzw oliwy do ognia akurat w tej sytuacji kiedy na dziewczynę się tyle zwaliło
Antonia kciuki zaciśnięte
Ana masz rację większość mężczyzn w sytuacjach ciężkich właśnie tak reaguję uważam tak samo jak ty że nie potrzebne jest dolewanie tzw oliwy do ognia akurat w tej sytuacji kiedy na dziewczynę się tyle zwaliło
Antonia kciuki zaciśnięte
Podziel się: