reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
xBUMx tylko ze Ana87 nie chce być w ciazy teraz..

Ja polecam bobo test z rossmana bo np mnie fecella slabej pokazywaly

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny co za weekend! Dopiero dochodzę do siebie!
Poprostu cieszcie się z małych rzeczy a nie przejmujcie głupotami! Nigdy nie wiecie co was może spotkać.
Ana87 moim zdaniem coś jest z ciąża nie tak i dopóki nie zrobisz bety i nie sprawdzisz przyrostu testy Ci nic nie dają. Nogdy nie będzie odpowiedni moment zawsze znajdziesz bądź wyczytasz ze coś innego mogło pomoc. A planować nie warto. Planowałam ciąże a już dwa razy poroniłam. Niby tez jest Ok ale jednak coś nie tak!
Mój mąż był na kawalerskim u mojego brata zaatakowano ich i mojemu mężowi wbito nóż w zebra i zachaczylo o płuco. Cała sobotę byłam w szpitalu. Ściągali mu wodę z płuc stan już stabilny! Także nigdy nie wiecie co przyniesie każdy dzień każda chwila! Cieszcie się tym co macie a Ty Ana87 rób wszystko żeby ciąża się utrzymała bo później może być tak ze sobie zaplanujesz a Pan Bóg będzie miał inny plan.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

A ja nawet myślałam o Tobie że tak nic się nie odzywasz masz rację trzeba cieszyć się każda chwilą to prawda

Czujesz jakbyś teraz była w ciąży taki stres niewiadoma jakby to wpłynęło widać tak miało być
Dopiero teraz doczytałam że stabilny to dobrze jak nie wiele trzeba żeby wszystko stracić Trzymaj się ciepło

Ostatnia edycja:
IMama-straszne to co piszesz wspolczuje☹ zrobiłam test i co sadzicie?

Załączniki

• WP_20170703_17_39_19_Pro.jpg
    WP_20170703_17_39_19_Pro.jpg
    725 KB · Wyświetleń: 117
@Imama ło matko, ale mialas wekend, najwazniejsze ,ze stan meza stabilny.
@Antonia2016 trzymałam tez kciuki, jak tam po badaniach, czekamy...
@Mikallo tez czekam jak u ciebie bylo dzis, mam nadzieje, ze wizyta zadowalajaca tym razem :)
kurcze a ja dopiero 15tego mam wizyte :( juz sie doczekac nie moge.

reklama
Ana87 no jest bladzioch i jeśli Ci zależy to leć po luteine i na bete przez dwa razy Ja bym tak zrobiła i jeszcze tsh i progesteron ale decyzja należy do Ciebie

Do góry