reklama
kitqa
Fanka BB :)
kitqa sprawdz sobie to zdjecie na tym forum co Teorka wkleiła:
Link do: PRZYSZŁE MAMUSIE - Forum 28dni
Dzieki, ale nie mam jakis fajnych zdj [emoji19] z ktorych mozna by cos wywnioskowac
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Marzycielka86
kitqa 3 zdjecie od gory przedstawia narzady plciowe u chlopca i dziewczynki po 20 tyg. ciazy. i sa bardzo do siebie podobne :-)
PrzyszłaMama87
Imama super kreseczki ładnie widać, gratulacje :*
Kitqa tak dobrze na budowie się nie znam ale ja bym chyba nie wytrzymała 3 tygodni i poszła prywatnie na usg oczywiście powiedziałabym ginekologowi ze przyszłam z myślą aby poznać plec nic nie sugerując
tez myślałam żeby iść wcześniej niż mój ginek wyznaczył mi wizytę u siebie ale jakbym poszła teraz w 16 tygodniu to mogłabym się znów nie dowiedzieć bo faktycznie narządy wyglądają podobnie do 18 tygodnia temu wolałam zaczekać ale u Ciebie od 20 tygodnia powinno być ładnie widać. A chcesz zrobić sobie 3-4d?
Kitqa tak dobrze na budowie się nie znam ale ja bym chyba nie wytrzymała 3 tygodni i poszła prywatnie na usg oczywiście powiedziałabym ginekologowi ze przyszłam z myślą aby poznać plec nic nie sugerując
Gosica
Imama, piękne kreseczki. Trzymam kciuki za betę 
Kitqa, w 20 tyg spokojnie lekarz wyczyta płeć. Ja bym na Twoim miejscu poszła, po co masz rozmyślać te 3 tyg. Mi w obu ciążach lekarz powiedział płeć w 13 tyg na prenatalnym i się nie pomylił
pewnie to kwestia sprzętu, doświadczenia lekarza a i dodatkowo w przypadku męskiej płci mniejsza szansa na pomyłkę 
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Kitqa, w 20 tyg spokojnie lekarz wyczyta płeć. Ja bym na Twoim miejscu poszła, po co masz rozmyślać te 3 tyg. Mi w obu ciążach lekarz powiedział płeć w 13 tyg na prenatalnym i się nie pomylił
andzelisia
@przyszlamama no wlasnie! Dlaczego on stwierdzil plec z profilu i wskazal kursorem na wystająca ku gorze lechtaczke ?no na litosc boska.![]()
Nie jest mi przykro ze mialaby to byc dziewczynka, tylko chce miec pewnosc choc na 80% i zobaczyc narzady rozrodcze a nie...:/ mam metlik w glowie. Szukam na necie info o lechtaczke w 20tc ale nic nirmalnego nie moge znalezcwiesz cos wiecej o budowie, wielkosci lechtaczki?
Moge Ci podac kontakt do tarocistki ale... Widzisz kochana u mnie z tego wiecej problemow niz pożytku... Ale decyzja nalezy do Ciebie
Ja w poprzedniej ciazy rowniez w 13 tyg dowiedzilam sie jaka jest plec :-)
Imama
Znów mnie zaczyna bolec kręgosłup. Ah mam dziwne złe przeczucia ale wiadomo staram się myśleć pozytywnie. Muszę chyba przestać dźwigać mojego syna bo on już tez ciężki jest. Ale ciężko tak. Mam te same objawy co przy ostatnich poronieniach. Już mi słabo jak tylko pomyśle.
reklama
Znów mnie zaczyna bolec kręgosłup. Ah mam dziwne złe przeczucia ale wiadomo staram się myśleć pozytywnie. Muszę chyba przestać dźwigać mojego syna bo on już tez ciężki jest. Ale ciężko tak. Mam te same objawy co przy ostatnich poronieniach. Już mi słabo jak tylko pomyśle.
Mam nadzieje, że to tylko takie strachy! Nie noś synka. Nie dźwigaj, traktuj siebie jak ze szkła. Trzymam kciuki [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: