Witam Dziewczyny popołudniowo! :-)
Ja dzisiaj na chwilke, bo jeszcze mnie prasowanie czeka i odkurzanie, a za godzinke muszę wyjść z domu, bo jade do męża do pracki pobyć trochę razem
Anufifi cieszę się że mam taką towarzyszkę w staraniach, u mnie dziś 4ty dzień cyklu, więc prawie tak jak Ty :-) a jaką stratgię przyjmujemy na ten cykl?? z tego co doczytałam to chcesz odpuścić i podejść na luzie, może to i dobrze

a ostatnio myślę żeby zrobić tak jak Ty, czyli serduchować dwa razy dziennie, z dwa dni przed i dwa dni po owulce...hmmm... skoo u Ciebie takie rezultaty :-) ja mam w tym cyklu mój pierwszy monitoring więc będę może dokładnie wiedziała co z owulką, ale testy owu tez kupię, bo chcę sprawdzić czy ich wyniki pokrywają się z wynikami monitoringu...tak całkiem odpuścić chyba się nie da, jak sie tak bardzo pragnie dzidzi jak my..;-)
A ja dzisiaj krew oddałam na badania : TSH, Prolaktyna, FSH i LH - takie mi gin zalecił. Myślicie że coś pomogą te wyniki? Mam nadzeję że będzie wszystko ok
Royanna nie martw się, może jeszcze wyjdzie w terminie @ lub po...dopóki nie ma @ jest nadzieja! I wszystkie dziewczyny to potwierdzą!
Beti, Czarodziejka, Sylwia, Agnieszka, Ptasiorek ściskam Was mocno!
Miłego dnia