reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

po polsku to nie wiem...,byłam przez pewnien zcas na angielskiej i wiesz co.... żadna rewelacja, czasem trafiły a czasem nie, jak zawsze 50/50, wypisałam się z tej strony.
Cociaż ten Ramzej u nas u niektórych dziewczyn sie sprawdził, ale czy to przypadek czy nie to nie wiadomo

reklama
Bierdonka chyba Andzeisia tam na ta grupę dawała swoje zdjęcie usg.
Ja mam po lewej czyli dziewczynkowo ale osobiście w to nie wierze. Dużo się nie sprawdza i myśle ze nie ma co się nastawiać.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Bierdonka chyba Andzeisia tam na ta grupę dawała swoje zdjęcie usg.
Ja mam po lewej czyli dziewczynkowo ale osobiście w to nie wierze. Dużo się nie sprawdza i myśle ze nie ma co się nastawiać.

Trzymam kciuki za zdrową dziewczynkę :-) a Andzelisi się potwierdziło?

Chyba dziewczyny jej wyczytaly chłopca i jest chłopczyk. Ale Kitqa tez wg ramzi miała chłopca a jest córka o ile się nie mylę.
Tylko ze j czytałam ze nie pwiienno się określać później niż 6 tc

Trzymam kciuki za zdrową dziewczynkę :-) a Andzelisi się potwierdziło?
No ja jestem na polskiej i na ang grupie. Z tego co zauwazylam to na polskiej jesli po lewej str to dziewczynka a jak po prawej to chlopak.a znowu na ang jesli jest usg przez brzuch to czytaja odwrotnie.na polskiej mi nie wyczytaly a na ang stwierdzily chlopaka.mimo iz zarodek byl po lewej stronie.

Majorcia, używałaś inofolic przez rok? Chciałaś uregulować cykle? Miałaś pcos?
Ja się waham między inofoliciem a vitexem. Już sama nie wiem co mam wybrać [emoji19]
Biedronka0506, Ty już w ciazy?;) który tc? Myślisz ze mógł Ci pomoc inofolic?

Andzelisia zdjęcia nie mam ale studiowałam ta teorie żeby wiedzieć o co chodzi. I faktycznie to czyta się na odwrót bo z dopochwowego tak jest. I patrzyłam na moje usg z synem i w 6t4d było wg ramzi chłopak a w 8 tc to już byłaby córeczka. Trzeba tez patrzeć gdzie się będzie tworzyć łożysko a mi akurat moja ginekolog pokazywała bo zatrzymała i robiła zdj ro systemu.
Gosica skoro bez problemy zachodziłas w ciąże to masz taka sama sytuacje jak ja. Wiec na twoim miejscu ewentualnie bym vitex wzięła chociaż i pewnie z niego bym zrezygnowała bo ja brałam tylko dlatego ze karmiłam piersią i musiałam prolaktyne zbić.

Gosica a dlaczego chcesz brać inofolic? Na obniżenie cukru? Bo głowie dlatego pewnie jest on dziewczynkowy. Moim zdaniem lepiej jest 2-3 posiłki dziennie robić bez śniadań i ewentualnie cynamon dodać ale tez trzeba uważać bo bardzo obniża poziom cukru mi słabo było jak robiłam dzień w dzień także na końcu w okolicach owu dodawałam -tylko do kawy.

reklama
Imama, u mniej tym cukrem to różnie. Śniadania jem dopiero OK.9:30, obiad większy a kolacja naprawdę niskokaloryczna. Cukier czasami mam niski, jak zapomnę o jedzeniu to czasem jyz mi się słabo robi i ręce się trzęsą. Ale podobno szczupłe osoby tak maja.
Rozumiem, masz na myśli clomid?
Czytałam trochę o nim i na sng stronach jest wiele postów ze jednak po nim chłopcy, wiec jak widać sprzeczne info co do tego co Ty znalazłaś.
Z prolaktyna nie wiem jak mam, nie pamietam czy robiłam badania, robi się to 3-5dc?

Do góry