reklama
Marzycielka86
Fanka BB :)
Imama ma ten
Link do: Ekstrakt z liści drzewa oliwnego – 60 kaps. – Swanson – Suplement diety
To tylko na parę dni bo mam zamówiony ten w płynie i czekam na dostawę.
My jesteśmy dopiero przed i zastanawiam się czy dawać mu w ogóle ten Ole w tabletkach czy dac mu już spokój :-)
Link do: Ekstrakt z liści drzewa oliwnego – 60 kaps. – Swanson – Suplement diety
To tylko na parę dni bo mam zamówiony ten w płynie i czekam na dostawę.
My jesteśmy dopiero przed i zastanawiam się czy dawać mu w ogóle ten Ole w tabletkach czy dac mu już spokój :-)
Marzycielka86
Dzięki i tak zrobiłam dałam mu 1,5 kap. tylko że ja to mu rozpuszczamy w wodzie bo nie da rady połknąć tak dużej tabletki haha :-)
Imama
Heheh ja to miałam big takie wapno i magnez. starałam się kupić jak największe dawki a wychodziło i tak ze trzy dziennie by musiał. Także zrezygnowałam z nich i teraz właśnie kupowałam jak największe stężenie w jednej tych innych jak lukrecja czy szyszki.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Marzycielka86
Dlatego ja swojemu nie daje nic prócz tego OLE w płynie ;-) bo przynajmniej to mi wypije ;-) taki delikatny jest ale i tak dzielnie mi to pije bo to ma nie za bardzo dobry smak.
Gosica
Marzycielka, dobrze masz, ze Twój mąż pije ten płyn. Mój średnio chce. Czasem daje radę go namówić , ale z reguły pije tabletki-swanson 750mg, 20%oleuropein.
Imama, a jaki wapn i magnez w tabletkach polecasz? Ja piłam kiedyś swanson wapń do rozpuszczenia, ale dałam sobie spokój bo był niedobry w smaku, słabo rozpuszczał się tez w wodzie.
Imama, a jaki wapn i magnez w tabletkach polecasz? Ja piłam kiedyś swanson wapń do rozpuszczenia, ale dałam sobie spokój bo był niedobry w smaku, słabo rozpuszczał się tez w wodzie.
Imama
Gosica ja właśnie tez na początku piłam ten rozpuszczalny ale właśnie mega nie dobry hak kreda i nic się nie rozpuszczał. Ale naturalny i chyba najlepszy. Ja po przeczytaniu ze to może iść w stronę chłopczyka odpuściłam i wapń i mag żurawina wit c itd.
Gosica
Dokładnie, ten wapń to jak kreda. Teraz pije magnez ale zawsze go zażywałam, mniejsze czuje zmęczenie itd.
Tez ogólnie do tych suplementów różnie podchodzę. Ale po przerwie znowu zaczęłam brać żurawinę i śluzu mniej i pH niższe. Chyba jednak przy nim zostanę. Mam nadzieje, ze nie przedobrze
Tez ogólnie do tych suplementów różnie podchodzę. Ale po przerwie znowu zaczęłam brać żurawinę i śluzu mniej i pH niższe. Chyba jednak przy nim zostanę. Mam nadzieje, ze nie przedobrze
reklama
Kruszynka123
@Ana87 super że wszystko dobrze..
Tak czytam to masakra dziewczyny się wy się na gimnastykujecie w tym dążeniu do upragnionej płci.. Wszystkim wam życzę powodzenia żeby marzenia się spełniły
U mnie dziś ostatni dzień z clo - dziś 8dc i od wieczora kłuje lewy jajnik dość przeszkadzajaco
zatem chyba działa.. W czw robimy podgląd sytuacji mam nadzieję że pęcherzyk będzie duży i pęknie do ndz 
Tak czytam to masakra dziewczyny się wy się na gimnastykujecie w tym dążeniu do upragnionej płci.. Wszystkim wam życzę powodzenia żeby marzenia się spełniły

U mnie dziś ostatni dzień z clo - dziś 8dc i od wieczora kłuje lewy jajnik dość przeszkadzajaco
Podziel się: