reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Imama gratuluję, właśnie przeczytałam, że jesteś w ciąży [emoji8]. Super, bardzo się cieszę [emoji7]
Uważaj na siebie i dbaj o maleństwo. Na kiedy termin? Który to tydzień?
Moja malutka skończyła niedawno 4mc. Już jest taka sprytna i kumata [emoji6].

Czy Maziajka i Katja jeszcze czasami zaglądają??

Ps. Gratuluję nowym mamusiom i powodzenia w staraniach [emoji5]️

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Arya dziękuje [emoji8] uważam bardzo na siebie aż chyba za bardzo. Teraz mam 7tc także byle do końca. Termin mam na 22 kwietnia w mojej babci urodziny.
Malutka to Ci już ładnie rośnie. Nim się obejrzysz a będzie siedzieć a później chodzić- ten czas strasznie szybko leci!
Maziajka się nam melduje od czasu do czasu i pewnie podczytuje [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Millo to kciuki zaciśnięte i daj znac:)
Sprawdzałąm wczoraj ph i znowu 4,5, wiec mi rośnie w okresie około owulacyjnym. Zadziałam lactovaginalem i jeszcze zamówiłam krem na noc o kwaśnym ph, wiec potestuje we wrześniu. W ciąży nie jestem, bo nie trafiłam w 0+12, wiec nowy cykl nowe doświadczenia.
Za testujące 3mam kciuki
Arya a zamieściłas gdzieś swoje staranka, chętnie bym poczytała

@Buniaczek mi się kslendarz nie sprawdził w pierwszej ciąży a teraz jeszcze nie wiem, mam nadzieję, że tez się pomyli ;) Może jutro dam Ci znać czy sie sprawdził ;)

Ja mam jutro wizyte, trzymajcie proszę kciuki! Moze uda się tez podejrzeć płeć ;)

@ana. @andzelisia co u Was?
Mikallo u mnie w porzadku.ja nastepna wizyte mam dopiero.26 wrzesnia.najpierw mam wizyte u swojej gin a potem ide na polowkowe plus 3d :-)trzymam kciuki za wizyte :-)

reklama
Mikallo ✊✊✊
Gosica u mnie od wczoraj pojawił się śluz sliki przezroczysty i rozciągliwy, szyjka robi się mieksza i unosi się.
Ja nie nazywam żadnych suplementów prócz Inofem kwas foliowy acard castagnus i teraz w tym cyklu clo.

Do góry