reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Monia dziękuję i również trzymam kciuki żeby się wam udało ;-)
Imama doradz mi czy działać dziś,test jest prawie pozytywny jutro rano już na bank będzie z tym że wieczorem mąż idzie do pracy i wróci dopiero w sobotę rano.co robić?

reklama
Marzycielka a nie dacie rady nad ranem? Nie ryzykowalabym faktycznie jak ma go nie być. Jak nie dacie rady rano to wieczorem bym działała.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Czyli jutro rano? Bo o godz 17 jedzie już do pracy i wróci w sobotę gdzieś o 7 rano ale to może być już za późno.
ja bym rano dzialala nam sie nie udawalo gdy testy byly prawie pozytywne.
@Imama mdlosci mijaly stopniowo od dwoch tyg nie mam wogóle,ale lepiej sie poczulam wlasnie juz 12 tyg.
@Monia0281 bardzo mi przykro, czekalam w nadziei, ze wrocisz z dobrymi nowinami, ile czasu sie staracie? tez tak myslalam, ze nam sie nie uda juz , nie poddawaj sie prosze , mamy juz troche latek, dlatego nie czekaj porob badania.

Marzycielka No to rano jak najbardziej. Jak najbliżej pozytywu żeby było. Bo różnie tez kreski ciemnieją i czasem to trwa. U mnie dość szybko zawsze na drugi dzień owu. Wtedy duże szanse na ciąże. A tez już pare cykli działasz wiec pewnie czekasz na kreseczki. Trzymam kciuki!

ja bym rano dzialala nam sie nie udawalo gdy testy byly prawie pozytywne.
@Imama mdlosci mijaly stopniowo od dwoch tyg nie mam wogóle,ale lepiej sie poczulam wlasnie juz 12 tyg.
@Monia0281 bardzo mi przykro, czekalam w nadziei, ze wrocisz z dobrymi nowinami, ile czasu sie staracie? tez tak myslalam, ze nam sie nie uda juz , nie poddawaj sie prosze , mamy juz troche latek, dlatego nie czekaj porob badania.
Dzięki Ana za pocieszenie. No już kilka miesięcy się staramy, nie wiem dokładnie ile bo widzimy się co 2m-ce średnio, ale nie zawsze są te odpowiednie dni :( masakra po prostu

Tak wygląda mój test z 18
U mnie tez na drugi dzień od pozytywu jest owu

Załączniki

• Screenshot_2017-08-31-20-05-09.png
    Screenshot_2017-08-31-20-05-09.png
    456 KB · Wyświetleń: 84
Ostatnia edycja:
Imama, dzięki za linki. Mam podobnie, im więcej czytam w temacie planowania tym mniej w to wierze. Ale w cos trzeba, wiec zagłębiam się w tym temacie.

reklama
Millo na stałe chyba nie za szybko bo jeszcze dom wykańczamy, ale dziś nowy dzień i lepszy humor. Już mam plan na ten miesiąc, że może polecę do niego na 2-3 dni w odpowiednim czasie:), a w październiku on ma być, więc już znowu wstąpiła we mnie nadzieja i badania też sobie porobię.

Do góry