Gosica
Fanka BB :)
San.zak z tym lataniem to kwestia indywidualna. Sama będąc w 5 tyg potem 9 tyg miałam 4 loty i to takie 10h. I nic mi nie było. Ale znając życie jest to pewnie kwestia indywidualna.
Buniczek, podziwiam za konsekwencje. Ja niby z natury jem mało, niskokalorycznej ale oczywiście podjadam, często podjem owoc czy czasem ciasteczko
arenie potrafię sobie tego odmówić. Ja mam minerały w środku normy, nie wiem czy bardziej nie suplementowac czy może jeść więcej nabiału [emoji57]
Leeleeth, szybko synek przyniósł choróbsko. Cóż, witamy wrzesień,nie dosyć ze adaptacja to jeszcze czyhające choróbska. Karmienie piersią daje spora ochronę, wiec Emilek powinien być bezpieczny. Ale w razie czego pilnuj żeby starszy syn za blisko do noworodka nie podchodził.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Buniczek, podziwiam za konsekwencje. Ja niby z natury jem mało, niskokalorycznej ale oczywiście podjadam, często podjem owoc czy czasem ciasteczko
Leeleeth, szybko synek przyniósł choróbsko. Cóż, witamy wrzesień,nie dosyć ze adaptacja to jeszcze czyhające choróbska. Karmienie piersią daje spora ochronę, wiec Emilek powinien być bezpieczny. Ale w razie czego pilnuj żeby starszy syn za blisko do noworodka nie podchodził.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom