reklama
PrzyszłaMama87
Fanka BB :)
Miciurka tak biorę to pod uwagę chociaż wiem ze pewnie bym znowu przeżywała tak jak w tej ciąży. Ale jestem dobrej myśli bo pierwszego syna mam z byłym partnerem i w sumie teraz to będzie nasze pierwsze wspólne dziecko Wiec może a nóż druga uda się córcia oczywiście z całym planowaniem bo teraz za bardzo nie zdążyliśmy zaplanować chociaż tryb życia jak teraz porównuje całkiem inny niż przy pierwszym synku
w rodzinie mojego K więcej dziewczyn on tez ma siostrę, testosteron zbadaliśmy jak Iuz byłam w ciąży i tez bardziej na dziewczynke ale pewnie będę mu jeszcze bardziej obniżać przy kolejnym dziecku. Gorące kąpiele lubimy obydwoje a do tego mój K jest spawaczem co podobno tez obniża płodność oraz pali nałogowo od 20 lat co tez ma wpływ na płodność a co wyszło syn 

Biedronka - próbuj co się da z zakwaszeniem , co do kąpieli męża to właśnie też sie zabieram za niego z tym - tylko on pracuje w zimnym cały czas to nie wiem czy taka gorąca kąpiel to ruszy W środku hehe ,
Gosica- A nie czujesz owulacji ani nic ? Obserwacje robisz ? Temp ? No jeden dzień po pozytywie chyba ok od czegoś trzeba zacząć , w końcu się wstrzelisz,
Kitqa- Nawet nie wiedziałam że w Ciąży jesteś
,wielkie gratulacje ! I dziękuję za gratki dla mnie
- Pewnie mam dwóch super chlopow
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Gosica- A nie czujesz owulacji ani nic ? Obserwacje robisz ? Temp ? No jeden dzień po pozytywie chyba ok od czegoś trzeba zacząć , w końcu się wstrzelisz,
Kitqa- Nawet nie wiedziałam że w Ciąży jesteś
Imama
Ale dziewczyny się rozpisalyscie. Później trzeba czytać i czytać.
Miciurka ja mam prawie 9 tc. W pon mam trzecie usg wiec zobaczymy czy wszystko wporzadku z dzidzia. Jeśli chodzi o pH to link proszę tutaj masz: Link do: The pH Pickle. Ja osobiście owszem używałam rephresh teraz w cyklu co się udało co trzeci dzień od końca @. Ale czytając GD to masę ma dziewczyn córki z bardzo wysokim pH a przy niskim synów ( próbowały dwa razy zaplanować).
Metodę o+12 tez rozważałam i zrezygnowałam Link do: NO+ 12!!!!. Także masz do poczytania [emoji6]. Polecam Ci te linki co masz w PM.
Gosica co do szyszek i Lukrecji to ja podałam od miesięcy mojemu razem. Oczywiscie czasem przerwy jak zalecają czyli od @ do mojej owu. Myśle ze nie ma przecieskazan. Airfix nie dawała mężowi Lukrecji bo przy nadciśnieniu nie można bo lukrecja właśnie podwyższa. No i trzeba jednak męża obserwować bo co za dużo to nie zdrowo jak ze wszystkim.
Przyszłamama trzeba się chyba na to przyszykować ze trzeci synek. Ja No myśle ze jestem na to gotowa chociaż jak pomyśle w głębi to jestem pewna ze te pragnienie posiadania córki i tak zostanie nadwadze.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Miciurka ja mam prawie 9 tc. W pon mam trzecie usg wiec zobaczymy czy wszystko wporzadku z dzidzia. Jeśli chodzi o pH to link proszę tutaj masz: Link do: The pH Pickle. Ja osobiście owszem używałam rephresh teraz w cyklu co się udało co trzeci dzień od końca @. Ale czytając GD to masę ma dziewczyn córki z bardzo wysokim pH a przy niskim synów ( próbowały dwa razy zaplanować).
Metodę o+12 tez rozważałam i zrezygnowałam Link do: NO+ 12!!!!. Także masz do poczytania [emoji6]. Polecam Ci te linki co masz w PM.
Gosica co do szyszek i Lukrecji to ja podałam od miesięcy mojemu razem. Oczywiscie czasem przerwy jak zalecają czyli od @ do mojej owu. Myśle ze nie ma przecieskazan. Airfix nie dawała mężowi Lukrecji bo przy nadciśnieniu nie można bo lukrecja właśnie podwyższa. No i trzeba jednak męża obserwować bo co za dużo to nie zdrowo jak ze wszystkim.
Przyszłamama trzeba się chyba na to przyszykować ze trzeci synek. Ja No myśle ze jestem na to gotowa chociaż jak pomyśle w głębi to jestem pewna ze te pragnienie posiadania córki i tak zostanie nadwadze.
PrzyszlaMama87- dopiero czytam Twojego posta musiałysmy pisać w tym samym czasie
, to można powiedzieć że jesteśmy w podobnej sytuacji bo ja też 1 syna mam z byłym heh, dlatego też jeszcze się łudze że jakieś szanse na córkę są
, że tak zapytam już urodziłam czy dzidzia jeszcze w brzuchu
?
Imama- A jaką metodę zastosowałaś teraz ? Abstynecja ,często czy jak ? Muszę od Ciebie zgarnąć trochę wiedzy bo wiem.ze ty dużo na gender dreaming siedzisz hehe
Imama- A jaką metodę zastosowałaś teraz ? Abstynecja ,często czy jak ? Muszę od Ciebie zgarnąć trochę wiedzy bo wiem.ze ty dużo na gender dreaming siedzisz hehe
Gosica
Imama, pewnie lepiej się nastawiać na syna a potem miło zaskoczyć 
Chyba swojego męża tez będę wysyłała na gorące kąpiele
Miciurka-kiedyś jakoś częściej czułam ov, podczas ostatnich cykli jakoś ciężko mi ja obczaić. Bólu nie ma, śluzu przy suplementach mniej. Tempke mierze komputerem cyklu baby comp, ale ostatnio to nawet on zwariował i nie pokazał dnia ovu ;(
Chyba monitoring mnie nie minie.
Na gender dreaming jest kupa postów, rad. Od wczoraj czytam o frequent release, compressed, hurryup i już mam mętlik w głowie. Sama nie wiem jak działać abstynencja czy często... idzie zgłupieć.
Chyba swojego męża tez będę wysyłała na gorące kąpiele
Miciurka-kiedyś jakoś częściej czułam ov, podczas ostatnich cykli jakoś ciężko mi ja obczaić. Bólu nie ma, śluzu przy suplementach mniej. Tempke mierze komputerem cyklu baby comp, ale ostatnio to nawet on zwariował i nie pokazał dnia ovu ;(
Chyba monitoring mnie nie minie.
Na gender dreaming jest kupa postów, rad. Od wczoraj czytam o frequent release, compressed, hurryup i już mam mętlik w głowie. Sama nie wiem jak działać abstynencja czy często... idzie zgłupieć.
PrzyszłaMama87
Miciurka No to jesteśmy w podobnej sytuacji widzę
nie powiem ze troszkę liczyłam na łud szczęścia ze może akurat tym razem sie uda ta córa bo ilu osobom wychodzi bez planowania No ale
ja jestem w połowie ciąży Wiec jeszcze troszkę mi zostało do porodu ale raczej będę chciała starać się o 3 dziecko dosyć szybko po urodzeniu. Tobie tez chyba wszystkie kalendarze i wróżby pokazywały corke? Dobrze kojarzę? Bo mi tak 

Moj maz strasznie sie poci i wysokogoraczkuje a i jak zmajstrowalismy Jagode mial skrecona noge kilka dni wczesniej robione RTG , a 3 tygodnie wczesniej byl chory i mial wysoka goraczke.Oboje lubimy piwko;D a no i ja bylam 3 mies po biochemicznej .Czy to wszysyko mialo wplyw nie mam pojecia?
Przy zakwaszaniu nie potrafilam zajsc.
Starajac sie o pierwsza ciaze bralam wiesiolka a on na chlopca no i byl chlopak:-)
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Przy zakwaszaniu nie potrafilam zajsc.
Starajac sie o pierwsza ciaze bralam wiesiolka a on na chlopca no i byl chlopak:-)
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Gosica- ja teraz będę chyba na jeden strzał robić dzidzie, bo teraz było często z zakwaszaniem itp i jest syn , ja osobiście spróbuje po prostu zrobić inaczej jak do tej pory
PrzyszlaMama87- no właśnie tylu osobom się udaje a mi nie może [emoji23], tak dobrze kojarzysz wszystko na córkę było Plus lampy solne bransoletki i inne pierdoły
ps. W jakim wieku masz starszaka ?
Maziajka- Tak biednego męża męczyłaś chorego i z nogą skręcona [emoji23] no dobra jesteś
- biedny [emoji14] hihi, pewnie to co osłabiło dodatkowo
Szczerze powiem że u nas Młodszy tak się drze że nie mam ochoty na 3 dziecko wcale...
Imama - wysłałam priv nt dawkowania no i dzięki za linki :*
PrzyszlaMama87- no właśnie tylu osobom się udaje a mi nie może [emoji23], tak dobrze kojarzysz wszystko na córkę było Plus lampy solne bransoletki i inne pierdoły
Maziajka- Tak biednego męża męczyłaś chorego i z nogą skręcona [emoji23] no dobra jesteś
Szczerze powiem że u nas Młodszy tak się drze że nie mam ochoty na 3 dziecko wcale...
Imama - wysłałam priv nt dawkowania no i dzięki za linki :*
Ostatnia edycja:
reklama
Imama
Miciurka my działaliśmy bez abstynencji i częstego bo porostu się bałam ze coś nie tak będzie z plemniczkami po ostatnich stratach. Także był jeden szybki po pozytywnym teście owu wieczorem i szybko j&d.
Osobiście Gosica wybrałabym albo abstynencje albo na ostatnia chwile hurryup bo jednak pare postów czytałam co męża prawdopodobnie bardzo podskoczył testosteron (przy codziennym) i stad możliwe ze chłopcy wiec myśle ze te dwie godne rozważenia [emoji6]
Przyszłamama zobaczysz hak mały się urodzi. Mój strasznie grzeczny. Ogólnie szybko przesypia całe noce wiec szybko tez zaczęłam myśleć o trzecim. Pewnie jakby było mi ciężko to bym odczekała z pół roku jeszcze ale z drugiej str chciałam mieć z głowy i poratu jak najszybciej tymbardziej ze 6 latek ogólnie nie narzeka i pyta o ta siostrę. Teraz non stop mówi ze bardzo chce żeby w brzuszku była Mia.
Maziajka mój tez chory bo wypadku i tomografie miał i rtg także już bardziej go częstymi czy abstynecja nie męczyłam bo i tak czytałam ze po tych naświetlaniach uszkadzają się plemniczki a nie chciałam czekać trzech miesięcy żeby zaś działać.
Osobiście Gosica wybrałabym albo abstynencje albo na ostatnia chwile hurryup bo jednak pare postów czytałam co męża prawdopodobnie bardzo podskoczył testosteron (przy codziennym) i stad możliwe ze chłopcy wiec myśle ze te dwie godne rozważenia [emoji6]
Przyszłamama zobaczysz hak mały się urodzi. Mój strasznie grzeczny. Ogólnie szybko przesypia całe noce wiec szybko tez zaczęłam myśleć o trzecim. Pewnie jakby było mi ciężko to bym odczekała z pół roku jeszcze ale z drugiej str chciałam mieć z głowy i poratu jak najszybciej tymbardziej ze 6 latek ogólnie nie narzeka i pyta o ta siostrę. Teraz non stop mówi ze bardzo chce żeby w brzuszku była Mia.
Maziajka mój tez chory bo wypadku i tomografie miał i rtg także już bardziej go częstymi czy abstynecja nie męczyłam bo i tak czytałam ze po tych naświetlaniach uszkadzają się plemniczki a nie chciałam czekać trzech miesięcy żeby zaś działać.
Podziel się: