B
bibiU
Gość
Co to za apka?Marzycielka No "zalecenia" są z ta kawa dieta suplementacja i alkoholem to 12 tyg bo niby najlepsze efekty. Mineralna chyba była min 6 tyg. gdyby były efekty po dwóch tyg przed owu to sama bym tak długo nie czekała. Ale myśle ze jak zaczniesz teraz to nie zaszkodzi. Ja z różnymi odstępami to robiłam. Alkohol tez nie codziennie miałam ochotę. Co do pH to osobiście nic bym więcej nie zakwaszala ewentualnie jak naprawdę się tym przejmujesz to może pare h po starankach sprawdź pH i zaaplikuj sobie te polskie globulki. Pewnie te samo działanie co rephresh. Ale naprawdę masz super pH a clo wysusza bardzo wiec nie wiem czy jest sens.
Majorcia ja tez polecam miętę. Ale później już nie piłam bo przy clo nie można nic co wpływa na hormony. Tez nie solilam i nie jadam bananów i pomidorów od stycznia ale minerałów nie badałam. Teraz to tylko chleb z serkiem i pomidorem na śniadanie zajadam [emoji6]
Kruszynka No testuj jutro bo same się już tu Tobą przejmujemy hehe
Biedronka ten lady comp to antykoncepcja tak jak kalendarzyk ale elektroniczny ale cena powala. Badania pokazały ze w owu więcej dziewczynek jest poczętych. To samo taki kalendarz (aplikacja) co ściągnęłam na tel ze przed owu to chłopcy a w owu córki mi pokazuje. To teoria wg Rodrigo Guerrero.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom