PrzyszłaMama87
Fanka BB :)
Ana będzie corka zobaczysz
mi już lekarz w 13 i 14 stwierdził syna Wiec naprawdę masz duża szanse 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ana87 50/50 szans zawsze jest. Dużo kobiet nawet statystyki wklejałem tu kiedyś ze z każdym dzieckiem tej samej płci rośnie prawdopodobieństwo ze jednak następne będzie odmiennej. Także nadzieja zawsze jest.
A miałaś któraś krwiaka w ciąży? Bo ja teraz czytam i czytam i zaczęłam się nim przejmować. Mały jest ale jest
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wow to szybko owu była po clo u mnie cykle jak pisałam 30/31 i 18 dc owu ale po clo i pregnylu była 15 dc tyle że brałam ja od 4 dc a teraz będę od 3 dc.. ... Zatem spróbuję... Jutro 3 dc zacznę brać może akurat pęknie 14 dc w ndz/pon może się uda...U mnie pecherzyk sam pekl. Cykle mam dlugie. Jak jest dobrze to 33-37 dni a jak cos sie dzieje to i dłuższe. Krotsze raczej sie nie zdarzaja. Termin @ mam na pon - 34 dc
Staram się od maja, w lipcu poronilam.. Teraz znów się staramy mam męża 6 dni w miesiącu w domu i muszę spróbować pomoc naturze żeby owu była gdy on jest, co do żelu to kupiłam żeby pomóc plemnikom przetrwać do owu ponieważ sama nawet w owu mam ciągle kremowy śluz raz z lekko pasami Rozciągliwego a raz wodnisty biały więc zastanawiam się czy on nie jest powodem że plemniki nie dają radę przetrwać ten jeden dwa dni do owulacji nigdy nie miałam problemów z zajściem ale teraz problemem jest brak męża w owuJa bym włączyła clo, tak jak piszesz od 3dc, a czemu kupiłaś żel conceive? Ile się starasz już o ciążę ?