reklama
Kruszynka123
Fanka BB :)
Imama
Mikallo wielkie gratulacje! Super ze się udało z chlopcem!!! Dobrze ze lekarz zmieniony i Ty spokojniejsza.
Miciurka ściągnij sobie Tapatalk żeby GD czytać o wiele lepiej niż na przeglądarce [emoji6] i wtedy dodajesz sobie do ulubionych posty i czytasz jak masz czas.
Jeśli chodzi o dietę to pełne 12 tyg musisz zrobić. Nie rób mniej bo naprawdę efekty niezbyt. Jedynie ze faktycznie chcesz dwa i wtedy zakwaszanie i inne techniki to jeszcze Ok. Ale pamiętaj dieta to najważniejsze [emoji6]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Miciurka ściągnij sobie Tapatalk żeby GD czytać o wiele lepiej niż na przeglądarce [emoji6] i wtedy dodajesz sobie do ulubionych posty i czytasz jak masz czas.
Jeśli chodzi o dietę to pełne 12 tyg musisz zrobić. Nie rób mniej bo naprawdę efekty niezbyt. Jedynie ze faktycznie chcesz dwa i wtedy zakwaszanie i inne techniki to jeszcze Ok. Ale pamiętaj dieta to najważniejsze [emoji6]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
PrzyszłaMama87
Mikallo super marzenie się spełniło
a robiłaś coś konkretnie w kierunku zaplanowania płci? Wiem ze córcię już masz
Ah dlaczego z wpadki ja mam drugiego syna
Imama a powiedz mi jak to jest np ze słodkim jest w ogóle dozwolone w diecie LE? Wiem ze jakieś owoce można jeść tylko czy one się liczą do tych 3 posiłków dziennie czy np jak jesteś głodna między posiłkami to możesz np podjeść suszona żurawinę czy jabłko bez skórki?
Ah dlaczego z wpadki ja mam drugiego syna

Imama a powiedz mi jak to jest np ze słodkim jest w ogóle dozwolone w diecie LE? Wiem ze jakieś owoce można jeść tylko czy one się liczą do tych 3 posiłków dziennie czy np jak jesteś głodna między posiłkami to możesz np podjeść suszona żurawinę czy jabłko bez skórki?
PrzyszłaMama87
Ana87 uda się na pewno zobaczysz trzymam mocno kciuki
️
️
️ Pisałaś ze trafiliście w sama owulacje ale stosunek był przerywany czy normalnie do końca? Bo nie wiedziałaś ze masz dni płodne tak po śluzie itd?

Ana87
Przyszlamama87-myślałam ze owu byla bo 16dc miałam taki śluz z delikatna krwia rozciagliwy.to mnie zmyliło.17dc byl przerywany ale na przerywanym juz dobre kilka lat
a pełny byl 19dc.kolo 10 rano.bol jak na @byl kolo 17.00 tak domniemywam.cykle miałam ok 30-31 .w czerwcu były upały i ćwiczyłam cardio .wszystko sie przestawialo
reklama
Podziel się: