gorligorligor
Fanka BB :)
Naomi, dzieci - super sprawa! Pewnie, że czasami i szału można dostać, ale w życiu nie chciałabym mieć jedynaka. Mi się marzy 5, ale i z 4 będę bardzo szczęśliwa. U nas z każdym kolejnym dzieckiem jest coraz fajniej i ciekawiej
Także POLECAM!!!
Kitqa-wszystkiego naj naj, ja za to mam urodzinki w czwartek
(18+ hak
-no wiecie)
Imama-trzymam kciuki, by przede wszystkim było zdrowe i i tak do porodu! (ale oczywiście życzę córeczki. Jak Ci się udało, to może zostaniesz moim osobistym trenerem?
)
styczeń-no też się przymierzam, bo fajnie by było mieć dzidzię we wrześniu, czy październiku (w końcu byłoby nie rogate zodiakalnie
/choć oczywiście tam horoskopów nie czytam i nie wierzę/ tylko u mnie jak wiecie kiepawo ze zdrówkiem. Teraz byłam ponad 3 tyg.chora, zatoki jeszcze całkowicie niewyleczone, nie byłam już jakiś czas u gina, przeprowadziłam się z miasta na wioskę, więc musiałabym szybko na jakąś wizytę do miasta się zapisać (a nie mam na razie kiedy), no i oczywiście jeszcze nic nie robiłam odnośnie zwiększenia szansy na księżniczkę. Także same widzicie jestem w tyle ehh aha i jeszcze muszę zrobić badania na tsh :/
Kitqa-wszystkiego naj naj, ja za to mam urodzinki w czwartek
Imama-trzymam kciuki, by przede wszystkim było zdrowe i i tak do porodu! (ale oczywiście życzę córeczki. Jak Ci się udało, to może zostaniesz moim osobistym trenerem?
styczeń-no też się przymierzam, bo fajnie by było mieć dzidzię we wrześniu, czy październiku (w końcu byłoby nie rogate zodiakalnie