reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
a ja mam kiepski okres w pracy i na poważnie zastanawiam się czy nie pójść na wcześniejsze L4 tak jak sugeruje mi lekarz. Po pierwsze to powinnam odpoczywać a nie stresować się w tej durnej pracy a po drugie jak będzie drugie to mogę zapomnieć już o odpoczynku :-D:-):-D:-)

a ja mam kiepski okres w pracy i na poważnie zastanawiam się czy nie pójść na wcześniejsze L4 tak jak sugeruje mi lekarz. Po pierwsze to powinnam odpoczywać a nie stresować się w tej durnej pracy a po drugie jak będzie drugie to mogę zapomnieć już o odpoczynku :-D:-):-D:-)

nad czym ty sie kochana zastanawiasz ....ja jakbym mogła to tak byz zrobiła...ale niestety w tym przypadku mam swoja firme i nie da sie iśc na l4 ...a uwierzcie ze chciałabym czasem....

Kicia.. Dziekuje Kochana poczytalam sobie.. i chyba i ja zakupie.. tlyko spytam mojego czy bedzie bral :-D
Czarodziejka ano sie mijamy :-:)-:)-D
Bereshka.. idz na to L4 i sie nie zastanawiaj ;-)
Kiki ..Buziaki ;-)
Dziewczyny wlasnie... Jarzebinka .. sie nam gdzies zapodziala ... .. a Asus do dzis sie nie odezwala .. z Maciusiem po 2 stronie brzuszka :blink:

Witam i ja ... dziewczyny dzięki za wsparcie :-)

BERSHKA...jeżeli kiepsko się w tej pracy czujesz, to nie ma się nad czym zastanawiać... :sorry2: a w pracy i tak podsumują, że cię nie było, bo... jak to mówią: na macierzyńskim "siedziałaś".. :sorry2:Nikt tak naprawdę nie będzie analizował, czy nie było cię 4 miesiące, czy 10 miesięcy...pamiętają tylko to, że cię nie było... :sorry2:

KIKI :-D niemożliwa jesteś :-D tymi zakupami, to sama męską płeć przyciągniesz :-D:-D

Oj Dziewczyny chyba niektóre z Was mnie z Ptasorkiem pomyliło!! :tak: W każdym razie ja tam żadnych poważnych rozmów ostatnio z Mężem nie miałam do przeprowadzenia :-) Ptasiorek mylą nas , bo my obie Lubelanki ;-)

A ja mam chyba płodny śluz!!!!!!!!!!!!!! Niedawno zauważyłam :-) Wprawdzie mętny trochę, ale rzciągliwy jak nigdy, gdzieś na 2 cm! No i szyjka otwarta :tak:
Czekam na Mężusia, niedługo ma być :-)

tak tak ptasiorek sama tymi ciuszkami przyciagam chlopca,chyba za bardzo kochaja mnie ci faceci ze ich wlasnie musze mniec pelno dookola,sama sie smieje z siebie hi hi..pyszczek to do dziela,serduchowac nie leniuchowac,beti i anufifi sylwia czarodziejka i pozostale gdzie jestescie?ja mialam superowy dzien,posmialam sie za wszystkie czasy,dzidzi dobrze ten smiech zrobil napewno..

Hej
Pyszczek jak mętny to ok byle rozciągliwy był :)
Jejku trzymam kciuki zeby ci sie udało...a testy robiłaś???? jak wyszły???

Kiki no szybko kup jakąś kiecke dla wyrownania:-D:-D:-D

reklama
PYSZCZEK... to łap męża i do dzieła...:-D a jutro porawka... :-)

KIKI.. czyli ci bardzo dobrze, gdy wokłół sami faceci ;-):-)... my z BETI musimy poracować, żeby zwiększyć liczbę adoratorów ;-):-D

Do góry