Ana. Szczere gratulacje [emoji313][emoji312][emoji323] najważniejsze że już jeście'po' i wszystko jest dobrze : )
I że Marzenie spełniło się [emoji7]
Szczypiorkowa trzymam kciuki [emoji110]za pozytywny test! I pozdrowienia dla super szefa [emoji106]
Kinga_z1 dzięki że pytasz :*
U mnie Sajgon

ale ogarniam
Cały dzień jestem sama, nie ma mi kto pomoc bo moja mama nie żyje, teściowa ma wywalone, siostra mieszka w innym mieście, tylko raz, dwa razy w tyg przyjdzie do mnie bliska ciocia jak ją poproszę. Ale po mimo trudności losu jestem szczęśliwa[emoji41] a córka dopiero od września idzie do przedszkola-już nie mogę się tego doczekać [emoji133]
Maz przyniosl do domu wirusa... Starsza córka zwymiotowala w niedzielę przy śniadaniu... Trochę gorączkowala ale wydaje się już być zdrowa, mnie męczył katar ale dziś już jest lepiej dzięki Bogu [emoji120] mojej juniorce nic nie jest! Tfu tfu
Chciałbym zaczac staranka, no ale jeszcze jest za wcześnie. Zresztą męża jeszcze nie namowilam [emoji57] dopiero szykuje grunt i co jakiś czas mówię mu np aby zaczął jeść wołowine i przestał biegać bo to dziewczynkowe haha a ona się głupio do mnie uśmiecha
Kinga a ty kiedy powtarzać badania krwi? Jaką metoda będziesz się starać?
Miciurka właśnie jak tam baby dust na chłopczyka a forum? Nadal wysoko? Kiedy testujesz?
Imama nie obawiasz się podróży do pl w tak wysokiej ciąży? Wiem że poniekąd musisz. Trzymam kciuki [emoji110] za donoszone i nie tylko
Mikallo trzymam się?
Leeleeth spoko wykres [emoji106][emoji110]
Przy 'szykaniu' owu nie jest najważniejszy śluz? Kurcze testy testami ale symptomy organizmu moim zdaniem są najważniejsze.
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom