reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
U mnie dieta trzeci tydzień. Raz lepiej raz gorzej. Dzisiaj było super aż ok 19 zaczęło mnie paskudnie mdlic i zrobiło mi się słabo , zjadłam coś słodkiego. Niestety jak mam większe przerwy między posiłkami to właśnie mam mdłości okropne :( nie wiem cukier spada czy co

Anija teraz będzie lawina na 2 kreseczki na teście, i na 3 kreski na usg :-D
Oprócz tych które chcą syna będą fujarki ;-)
Hehe no jasne
Leżę w łóżku juz bo jak szybko zasne to
będzie szybko jutro, zapytam czy moze być na cito zaplace wiecej jeśli trzeba.
I trzymam kciuki za wasze Bety dziewczyny . Dla mnie to oczywista oczywistość ze będą piękne przyrosty
Mam taka nadzieje

reklama
Anija teraz będzie lawina na 2 kreseczki na teście, i na 3 kreski na usg :-D
Oprócz tych które chcą syna będą fujarki ;-)
W sumie ja z tą dieta zaczynam a może już niepotrzebnie. Testu nie robię czekam do @. Ja drugi cykl testuje metodę 0+12 z zakwaszaniem z cytryny z przepisu że strony 8797.
Od wczoraj mąż łyka lukrecje 750. A jutro mu ole dołożę.

Do góry