reklama
Kruszynka123
Fanka BB :)
@Kruszynka123 czyli beta rośnie jak szalona to co dwie dziewczynki?!
Czy jest przyrost zobacze za 2,5 h ale zdecydowanie wolę 1bobo.@Kruszynka123 czyli beta rośnie jak szalona to co dwie dziewczynki?!
Trochę zaluje że byłam na tej becie bo teraz musi miec conajmniej 1144... A juz mnie nie mdli boję się że nie rośnie.
Kruszynka123
Duzo zdrówka dla synkaNo właśnie udar albo jakiś epizod niedokrwienny, to już trzeci raz wystąpiło cos takiego, niestety w Szczecinie nie chcą nam zrobić rezonansu, wiec musimy uderzyć na Poznań. Częściowo Go puściło, ale niestety nóżka jeszcze troszkę zacią
mihasiaaa
mihasiaaa
@leeleeth trzymaj się. Jak choruje moj synek to ja choruje razem z nim. Wzielabym wszytsko na siebie jakbym tylko mogła, dlatego rozumiem co czujesz.... U nas w mieście, para urodzila dziewczynke z zespołem downa i ostatnio mi sie snili. Mam jakies głupie wczyty, teraz. Czasami sobie myślę, żeby mnie tylko Bóg niepokarał za te moje kombinacje, i mówię, daj mi zdrowe dziecko...
Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom
Marzycielka86
Leeleeth trzymajcie się i tule mocno ;-) Zdrowia dla synkow.
Miciurka boję się tej bety, cholernie się boje ze nie przyrosla :-(
Miciurka boję się tej bety, cholernie się boje ze nie przyrosla :-(
ana.
@Mikallo angelisia gratuluję zdrowych dzieciaczków
Marzycielka kruszynka trzymam kciuki mocno będzie dobrze
@leeleeth współczuję
ty się masz ciągle coś ci się przytrafia, mam nadzieję, że to nic poważnego z synkiem tule mocno kochana twarda babka z ciebie
U nas hmm leci moja królewna ładnie przybiera zdrowa, tylko moja macica wciąż wysoko nie chce się zwijać, niby po kolejnych ciążach trwa to dłużej, no nic czekać nakazują.

Marzycielka kruszynka trzymam kciuki mocno będzie dobrze

@leeleeth współczuję
ty się masz ciągle coś ci się przytrafia, mam nadzieję, że to nic poważnego z synkiem tule mocno kochana twarda babka z ciebieU nas hmm leci moja królewna ładnie przybiera zdrowa, tylko moja macica wciąż wysoko nie chce się zwijać, niby po kolejnych ciążach trwa to dłużej, no nic czekać nakazują.
Ostatnia edycja:
reklama
Leeleeth- ja pier ! Masakra !
Zdrowka dla chlopakow! Mam nadzieje ze paraliz puści i dojda o co kaman, ale strach nie dziwie sie ze odpuszczasz ten cykl, kreski moga najsc niesppdziewanie jak i powoli zalezy
Belle- tylko czeste stosunki sa chlopczykowe ale to w sumie 50/50 zawsze wychodzi mi akurat sie trafil syn ale kilklu staraczkom corki , huk nigdy nic nie wiadomo ja robie inaczej jak poprzednio z czestego syn to teraz tylko jeden inne suple i licze na corke,
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Zdrowka dla chlopakow! Mam nadzieje ze paraliz puści i dojda o co kaman, ale strach nie dziwie sie ze odpuszczasz ten cykl, kreski moga najsc niesppdziewanie jak i powoli zalezy
Belle- tylko czeste stosunki sa chlopczykowe ale to w sumie 50/50 zawsze wychodzi mi akurat sie trafil syn ale kilklu staraczkom corki , huk nigdy nic nie wiadomo ja robie inaczej jak poprzednio z czestego syn to teraz tylko jeden inne suple i licze na corke,
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: