szczypiorkowa12345
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

72 h różnicy bo robiłam w pt i pon u nas w soboty nie robią.Kruszynka a Ty druga betę też robiłaś 48h po pierwszej? Bo wiem że robiłaś 3 bety tylko już nie pamiętam dokładnie kiedy, skleroza nie boli![]()
Hahaha czyli widać nie ma reguły [emoji23]Kruszynka-happy baby no najbardziej podpasowala jako aplikacja ciazowa i fajnie bo tez jeat ustawienie dla ojca dziecka.i moze sobie tez sciagnac i czytac
Babygirl-spoko rozumiem , wiesz co niestety nie powiem ci dokladnie w % , bo po prostu nawet nie pamietam , tylko chodzilo o to ze bylo tej spermy mniej za tym 2 razem i przewaga byla xx ,
Luisa- z tego co widze wiesz mniejwiecej kiedy owu występuje u Ciebie, zrob jeden raz 2 dbi przed O,
Szczypiorkowa ja z działania jak kroliczki mam syna
Imama- daj znac jak tam wybiki jal przyjda, dobrze ze juz sesja zglowy teraz tylko sie dokulac do kwietnia, w sumie malo ci zostalo
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Zgłaszam się i ja - pani królikowa z dwoma synamiU nas z tego systemu na króliczka też jest 2 facetów![]()