reklama
baby_girl
Fanka BB :)
Możesz po wizycie w domku wypłukać kwaśnym roztworem dla spokoju duchaHehe tak serio pytam chodzi mi o ten żel
Ja myśle ze nie ma głupich pytań![]()
baby_girl
Mi się o 2 dni skróciła faza lutealna przez dietę i suplementy... Dodatkowo pojawiły się plamienia przed @, także... NieciekawieTak babygirl przyszła @ trochę za wcześnie. Myśle ze namieszałam sobie piciem mięty.
Imama
Baby_girl ale skoro pH kontrolujesz to O nie ma znaczenia. Co innego jak ktoś się nie zakwasza itd. Ja mam trzech synów bez O Haha także to jak wszystko. Myśl pozytywnie!
Wg mnie owu w 14 dc była i tak [emoji6] temp troszkę wyższa ale moim zdaniem jutro będzie jeszcze wyższa bo masz dość stałe temp.
Kredka powodzenia u gina.
Lusia a jesz dobrze tzn nie glodzisz się? Bo naprawdę trzeba tez uważać na LE dietę i nie przesadzić bo owu może wogole nie być itd.
Miciurka chyba pisała ze zel do usg dopochwowego podwyższa pH.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wg mnie owu w 14 dc była i tak [emoji6] temp troszkę wyższa ale moim zdaniem jutro będzie jeszcze wyższa bo masz dość stałe temp.
Kredka powodzenia u gina.
Lusia a jesz dobrze tzn nie glodzisz się? Bo naprawdę trzeba tez uważać na LE dietę i nie przesadzić bo owu może wogole nie być itd.
Miciurka chyba pisała ze zel do usg dopochwowego podwyższa pH.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Luisa-nie ma glupich pytan sa tylko glupie odpowiedzi buhahhaha [emoji14] [emoji23]
Tak moze zaburzyc ph, nie wiem czy pamietasz bylam na monitoringu w cyklu styczniowym w ogole nie myslac o ph lol[emoji23],ale to 2- 3 dni przed zrobic staranka ja sie jeszcze pozniej zakwaszalam po w razie czego .
Babygirl-za kilka dni sie wyjasni czy i kiedy faktycznie bo u Ciebie nie ma takich spadkow itp jak u mnie calkiem masz rowne tempki, u mnie od razu widac hehe albo sie przyzwyczailam
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak moze zaburzyc ph, nie wiem czy pamietasz bylam na monitoringu w cyklu styczniowym w ogole nie myslac o ph lol[emoji23],ale to 2- 3 dni przed zrobic staranka ja sie jeszcze pozniej zakwaszalam po w razie czego .
Babygirl-za kilka dni sie wyjasni czy i kiedy faktycznie bo u Ciebie nie ma takich spadkow itp jak u mnie calkiem masz rowne tempki, u mnie od razu widac hehe albo sie przyzwyczailam
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Luisa2018
Imama w miesiąc schudłam 6kg i zaczęłam codziennie ćwiczyć. Ale przyznam ze głodu nie czuje i na pewno nie czuje się jakaś zagłodzona. Chyba ze mój organizm odbiera to zupełnie inaczej:/ ? Ale ani nie jest mi słabo ani nic wręcz przeciwnie heh
reklama
baby_girl
Dzięki Dziewczyny, pocieszyłyście mnie 
Imama no właśnie ja 2 synów mam bez moich O, więc no jest inaczej niż z nimi przynajmniej hehehe
Miciurka zobacz na mój poprzedni cykl - taokie to ja lubię, wszystko widać jak na dłoni (nie patrz na puste kółeczka w tempkach, miałam pełne przez caly cykl, przestawiłam coś w tym cyklu i mi się ten poprzedni tak zmienił, nie wiem czemu)

Imama no właśnie ja 2 synów mam bez moich O, więc no jest inaczej niż z nimi przynajmniej hehehe
Miciurka zobacz na mój poprzedni cykl - taokie to ja lubię, wszystko widać jak na dłoni (nie patrz na puste kółeczka w tempkach, miałam pełne przez caly cykl, przestawiłam coś w tym cyklu i mi się ten poprzedni tak zmienił, nie wiem czemu)

Załączniki
Podziel się: