reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
k_asia ja takiego nie mam- ten co mi pokazalas to jest w sklepie internetowym ten moj to jest zaraz gdzies poszukam ile ma tego mIU/mL HCG; ale pisze na nim ze do 3 dni najwczesniej, a w domciu mam jeszcze inny ten 5 dni przed zaraz ja po necie pogrzebie, kurde jajniki mnie kuja , ale nie chce sie wkrecac, raz mi okres 2 tyg sie spoznil i juz myslalam ze cos jest, ale to tak psychika chyba psikusa zrobila

ja nie uzylam szybkiej, ee tam mniejsza z tym tu chyba nie ma takich wczesnych, coz poczekam sobie, ale jajniczki teraz pobolewaja:-)
dzieki k_asia za namiary na polskie tesciki ;-*

Kasiu bardzi mi przykro :-:)sick:
Ciesze się, ze nie tracisz optymizmu:tak: Bedzie dobrze:tak:

Trzymam kciuki dziewczyny. Wyjezdzam dzis i wracam w poniedziałek, mam nadzieje, ze po powrocie dowiem się o nowych fasolkach :rofl2:

reklama
Czesc dziewczynki, pozdrawiam Was wszystkie. Wczoraj przytulanka nie bylo, oczywiscie maz wieczorem cos tam wspominal o przyjemnym wieczorku ale ja o 21 poszlam do sypialni i naprawde zasnelam. On chyba zapomnial o przytulaniu, bo pol nocy siedzial przed komputerem. Wiec plemniczki sa mocne, do wieczora beda mialy ponad 50 godzin- wiec jest o.k.- dzis akcja moze byc, co mi tam szkodzi, przed wyjazdem trzeba sie wyluzowac.

Dorotko mam nadzieje ze Dawidek szybko wroci do zdrowia, a Ty uwazaj.
Dziewczynki z testami ciazowymi sie nie spieszcie, to nie ma sensu - poczekajcie i pare dni po spodziewanej @ lepiej zrobic tescik.
Gwiazdko a ile juz dni @ sie spoznia? Mam nadzieje ze fasolke juz masz - powodzenia.

Do góry