reklama
Gosica
Fanka BB :)
Imama, myślałam ze szyszki są raczej neutralne, tzn. obniżają testo ale szczerze to u swojego męża nie zauważyłam niemocy po szyszkach, a po Lukrecji zwłaszcza ciągłym stosowaniu owszem. Tym bardziej zbadam ponownie testosteron aby się upewnić czy jest na zadowalającym poziomie [emoji51]
Dziewczyny, ja już przez te analizy osiwieje. Tym bardziej się przekonuje aby zadzialac z clo-przynajmniej wtedy nie będę cudowala z innymi ziołami itd bo nie można.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny, ja już przez te analizy osiwieje. Tym bardziej się przekonuje aby zadzialac z clo-przynajmniej wtedy nie będę cudowala z innymi ziołami itd bo nie można.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny co do codziennych starannej to ja tak właśnie planowałam córkę. Kojarzy mi się tylko zw dzień przed dniem starankowym był tylko M zadowolony a na następny dzień seks starankowy. Ale starania od @ do owu. Plus suple i zakwaszania.
belle81
@Imama my chyba z tych co do z pod supermarketu zawinąć musi ta dziewczynkę [emoji23][emoji23][emoji23]
@Leeleeth ciekawy pomysłA okazje są
Nawet wczoraj widziałam przed bankiem jak mama zisrawua wózek z dziewczynką pod opieką +- 6 latka a sama poszła do banku. Tylko capnąć i jest
@Imama a jak testo leży po suplach to też jest ryzyko wzrostu przez codzienny?
belle81
Rozumiem że masz córeczkę?Dziewczyny co do codziennych starannej to ja tak właśnie planowałam córkę. Kojarzy mi się tylko zw dzień przed dniem starankowym był tylko M zadowolony a na następny dzień seks starankowy. Ale starania od @ do owu. Plus suple i zakwaszania.
A jakie suple?
reklama
belle81
@Luisa2018 to nasze gdybanie to takie czy kwietniu spadnie śnieg czy nie. Szanse 50/50. Tak samo nasze gadanie. Ja wychodzę z założenia ze lepiej wiedzieć więcej niż mniej. A kto jak ta wiedzę wykorzysta i jaki będzie tego rezultat....Dla mnie to już wyższa algebra to wszystko :-)
I pomyśleć ze inni maja córki ot tak. Jedząc kebaba zapijając cola hehe
Podziel się: