reklama
Kruszynka123
Fanka BB :)
Hej dziewczyny
Ja już dawno czytałam o tym ze lady comp wlasnie w owu przewiduje córki, także to dla mnie nie nowość[emoji6]
@Marzycielka86 kciuki za usg [emoji6]
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja już dawno czytałam o tym ze lady comp wlasnie w owu przewiduje córki, także to dla mnie nie nowość[emoji6]
@Marzycielka86 kciuki za usg [emoji6]
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
kredkaczarna
Prawda taka ze my mozemy planowac a co wyjdzie zobaczymy
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
baby_girl
Osiwieję...
Zrobiłam kolejny test owu, znowu wyszedł taki całkiem ciemny. Z tego samego moczu zrobiłam test tej samej firmy, tylko kupiony 3 miesiące temu. I co? I w tym ze starej partii kreska cień cienia cieniastego taka ledwo widoczna pod światło.
Testów ze starej partii już nie mam, a ta nowa jakaś inna widocznie. I jak mam zrobić 2-3 cut off
Gdyby nie to, że nie wiem jak się zakwaszać przy króliczkach, to bym dzisiaj zaczęła tę króliczą metodę
Zrobiłam kolejny test owu, znowu wyszedł taki całkiem ciemny. Z tego samego moczu zrobiłam test tej samej firmy, tylko kupiony 3 miesiące temu. I co? I w tym ze starej partii kreska cień cienia cieniastego taka ledwo widoczna pod światło.
Testów ze starej partii już nie mam, a ta nowa jakaś inna widocznie. I jak mam zrobić 2-3 cut off
Gdyby nie to, że nie wiem jak się zakwaszać przy króliczkach, to bym dzisiaj zaczęła tę króliczą metodę
belle81 dzięki, oczywiscie że dam znać jak już bedę wiedziala
baby_girl no właśnie lekarz zasugierował dziewczynę ale tak niepewnie... chodz ja tam siusiorka nie widziałam
a też juz się zdarzyłam naogladac, bo mam dwóch już w domu... 
kitqa dziękuję, ja też niby to rozgałezienie sromowe widzę na końcu, ale wiadomo zdjecie nie jest zbyt wyrażne... przesylam jeszcze 2 zdj z buzka dzidzi moze ocenisz
baby_girl no właśnie lekarz zasugierował dziewczynę ale tak niepewnie... chodz ja tam siusiorka nie widziałam

kitqa dziękuję, ja też niby to rozgałezienie sromowe widzę na końcu, ale wiadomo zdjecie nie jest zbyt wyrażne... przesylam jeszcze 2 zdj z buzka dzidzi moze ocenisz
baby_girl
Właśnie śluzu zero, dlatego się zdziwiłam. Ale to nie rozwiązuje problemu, że te nowe testy nie wiem jak wskazują. W starej partii wiedziałam kiedy i jak zaczynają ciemnieć i kiedy mniej więcej będzie pozytyw, a teraz pojęcia nie mam czy 2 kreski to już pozytyw czy jeszcze nie czy jakBaby girl a śluz wskazuje na owu ?
kitqa
Marzycielka86 [emoji1307] czekamy na foto [emoji847]
Katrinaa nie widać żadnego zdjęcia.
Możesz wystawić zdjecie na ingender tam dziewczyny też zgaduja, chyba nawet celnie. Choć u mnie większa część dziewczyn stawiała na chłopca lol
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Katrinaa nie widać żadnego zdjęcia.
Możesz wystawić zdjecie na ingender tam dziewczyny też zgaduja, chyba nawet celnie. Choć u mnie większa część dziewczyn stawiała na chłopca lol
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: