reklama
Luisa ja bym pila inofem i rephresh stosowala
Kredka - zacznij alko pic hahha wodke z cranberry juice
, przed staraniami prysznic goracy dla wszystkich lub tylko maz, popijcie sobie z mezem troche
Dziewczyny lukrecja obniza testosteron i ogolnie dziala na hormony , wiecej esteogenow sie ma
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Kredka - zacznij alko pic hahha wodke z cranberry juice
Dziewczyny lukrecja obniza testosteron i ogolnie dziala na hormony , wiecej esteogenow sie ma
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Gosica
Fanka BB :)
Baby_girl, owu miałam w 20/21 dc. Lukrecję wzielam ostatni raz w 15dc. Bedac na monitoringu 16dc lekarka mówiła ze ovu nie będzie bo jajeczko miało wtedy 16mm, tyle samo co na monitoringu 3 dni wcześniej. Dostałam dola po tym drugim monitoringu, ale na szczęście nadal robiłam testy ovu i był prawie pozytyw wiec zadzialalismy w 17dc.
A dlaczego wolisz brać lukrecję niż clo?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A dlaczego wolisz brać lukrecję niż clo?
kredkaczarna
Maciurka no i znowu kicha bo kp mlodego buuuuu
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Imama
No to wychodzi ze lukrecja=clomid. Clo podnosi SZTUCZNIE estrogen na bardzo wysoki poziom i wtedy właśnie jest lepsza owulacja. Nie widomo jak to się ma do tego ze to sztuczny. Myśle ze inaczej niż jakby mieć z natury wysoki itd.
Wydaje mi się ze to będzie to samo działanie.
Miciurka a któraś dziewczyna co brała lukrecja badała w tym czasie hormony? Jak to faktycznie wyglada przy badaniu krwi?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wydaje mi się ze to będzie to samo działanie.
Miciurka a któraś dziewczyna co brała lukrecja badała w tym czasie hormony? Jak to faktycznie wyglada przy badaniu krwi?
Imama
Kredka kp wiec masz niskie hormony to po co chcesz coś brać?
To bez sensu żeby brać Saw Palmetto, Lukrecję czy inne supelemnty razem. To za dużo. Trzeba się zdecydować na jedno porpstu. Napewno nie obniży się testo do poziomu 0. Zreszta organizm wyrównuje to. To nie jest tak ze nagle aż tak na sam dół spadnie. Tu chodzi zeby nie był wysoki. Ale ja sama nie wierze w niego. Znam samych łysych facetów co maja córki. Wiec nijak się to ma. Mój brał 7 mieisecy szyszki bez przerwy plus lukrecję przez 3 miesiące bez przerwy później co dwa tyg bo lepsze niby na obniżenie. I i tak syn. Także napewno ten jeden czynnik to nie „to”.
Ja po kp, do tego po poronieniach i clo.
Na 20 dziewczyn 15 po poronieniu ma córki. I tak mega dużo czynników a u mnie chłopczyk.
Alkohol No wszystko co możliwe zrobiłam. Ah już wole nie analizować bo się wkur.... idzie. Serio.
Zbadac trzeba hormony to wtedy idzie coś wdrażać jak faktycznie mimo suplementów czy kp są wysoko.
Zreszta raz tu wklejałam staranka dziewczyny co miała wszystko wg opisu Piranhy i ma chłopca. Badania krwi robiła raz w cyklu. Wszystko idealnie. I syn. Ona akurat tez te wapno magnez potas itd badała czyli te stare 7 czynników.
To bez sensu żeby brać Saw Palmetto, Lukrecję czy inne supelemnty razem. To za dużo. Trzeba się zdecydować na jedno porpstu. Napewno nie obniży się testo do poziomu 0. Zreszta organizm wyrównuje to. To nie jest tak ze nagle aż tak na sam dół spadnie. Tu chodzi zeby nie był wysoki. Ale ja sama nie wierze w niego. Znam samych łysych facetów co maja córki. Wiec nijak się to ma. Mój brał 7 mieisecy szyszki bez przerwy plus lukrecję przez 3 miesiące bez przerwy później co dwa tyg bo lepsze niby na obniżenie. I i tak syn. Także napewno ten jeden czynnik to nie „to”.
Ja po kp, do tego po poronieniach i clo.
Na 20 dziewczyn 15 po poronieniu ma córki. I tak mega dużo czynników a u mnie chłopczyk.
Alkohol No wszystko co możliwe zrobiłam. Ah już wole nie analizować bo się wkur.... idzie. Serio.
Zbadac trzeba hormony to wtedy idzie coś wdrażać jak faktycznie mimo suplementów czy kp są wysoko.
Zreszta raz tu wklejałam staranka dziewczyny co miała wszystko wg opisu Piranhy i ma chłopca. Badania krwi robiła raz w cyklu. Wszystko idealnie. I syn. Ona akurat tez te wapno magnez potas itd badała czyli te stare 7 czynników.
Ostatnia edycja:
kredkaczarna
Bardziej patrze pod meza bo on tak w kratke te suple bierze i mnie kurza myslalam ze mu przemyce cos w diecie
a ja moze sobie zrobie badania. Bo mi na brodzie czarnw wloski rosna wiec mnie to nurtuje apropo testoteronu.
Ja po poronieniu tez mam syna...
Ja po poronieniu tez mam syna...
reklama
Gosica
Imama, dokładnie tak jak piszesz. Ty spelnilas jeszcze więcej czynników niż ja, dlatego nie uważam ze to taki pewnik jeśli chodzi o wymarzona płeć. Nie wiem jak u mnie będzie z przyrostem, nawet jeśli szczęśliwie okaże się, ze jest duży to nadal nie będę przekonana ze szanse na córkę mi się zwieksza. Znam siebie, jak będzie mniejszy przyrost to tez będę się zamartwiają ze chlopczykowy itd. Dziewczyny mające przyrosty 140%tez maja córki, tak samo mające przyrosty powyżej 300% rodzą synów. Nie ma tu reguł 0-1.
Podziel się: