Leeleeth kciuki za starania
U mnie jakos.leci,

,
Sama sie zastanawiam czy jednak sie starac czy dac sobie spokoj ciagle sie miotam pomiedzy praca a domem czyli i dziecmi,
Jesli mialabys robic irygacje to vinegar lepiej anizeli limonka, i zawsze mozesz zrobic 1-2 ml maksymalnie ,nie wiem czy zwrocilas uwage to co ja kupilam to jest gotowe pre made vinegar, czyli nawet nie musze kombinowac z proporcjami tylko strzykawka i lece, jesli rephresh nie dziala zbytnio to powinnas tez i replens miec w pogotowiu albo wlasbie podobny zel z niskim ph zeby tylko ciutke "dobic"po rephreshu jesli nie schodzi w dol, ten zel z oh 3.5 kurde troche za nisko zebys bie wybijala , to zel czy plyn do higieny int? Co do lukrecji to kilka dni po jedzcze malemu nie dawaj mleka generalnie nie wiadomo ile to sie moze trzymac :/ , mi strasznie spadly temp po lukrecji,
Kitqa-wszyscy Ci Ewci zazdroszcza i drugiej cory takze [emoji23]
Gosica-trzymam kciuki za bete!
Grabcia-oby nic nie wyszlo w badaniach i bylo zielone swiatelko na starania !

Pokaz wykres

, ale czyli tak jak mowilas owu 16-17 dc ,czyli dobrze bys sie wstrzeliła
Dziewczyny moim zdaniem.na spokojnie starania wczesniej tak jak sobie przypomne to troche na wariata robilam.starania a twraz bardziej na spokojnie mysle analizuje, kombinuje, czytam ile wlezie, i zapisuje co moge brac jak dziewczyby zrobily corki , czytam i jeszcze raz czytam udane girl sways
A ostatecznie nie wiem czy nie odlozymy staran na za kilka lat lol, [emoji85]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom