reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@leeleeth no ja juz po rezonansie, wynik w piatek, pozostale badania zamknę do konca przyszlego tyg i jak bedzie ok to w kwietniu juz próbujemy :) testy no ców 13dc - brak, 14dc-widoczna,15-dc ledwo ledwo widoczna, 16dc - prawie taka sama jak kontrolna, zobaczymy dzis..ale czuje ze wczoraj byla owu, bo bolał brzuszek, szczyt śluzowy, temp tez na to wskazuje...cóż predzej osiwieje jak zajde :/
dawaj znać jak u Ciebie! trzymam kciuki za staranka!!!
a co u pozostalych?? Gosica czekam na bete jak na swoja! :)

reklama
Leeleeth kciuki za starania
U mnie jakos.leci, ;) ,
Sama sie zastanawiam czy jednak sie starac czy dac sobie spokoj ciagle sie miotam pomiedzy praca a domem czyli i dziecmi,
Jesli mialabys robic irygacje to vinegar lepiej anizeli limonka, i zawsze mozesz zrobic 1-2 ml maksymalnie ,nie wiem czy zwrocilas uwage to co ja kupilam to jest gotowe pre made vinegar, czyli nawet nie musze kombinowac z proporcjami tylko strzykawka i lece, jesli rephresh nie dziala zbytnio to powinnas tez i replens miec w pogotowiu albo wlasbie podobny zel z niskim ph zeby tylko ciutke "dobic"po rephreshu jesli nie schodzi w dol, ten zel z oh 3.5 kurde troche za nisko zebys bie wybijala , to zel czy plyn do higieny int? Co do lukrecji to kilka dni po jedzcze malemu nie dawaj mleka generalnie nie wiadomo ile to sie moze trzymac :/ , mi strasznie spadly temp po lukrecji,

Kitqa-wszyscy Ci Ewci zazdroszcza i drugiej cory takze [emoji23] :D

Gosica-trzymam kciuki za bete!

Grabcia-oby nic nie wyszlo w badaniach i bylo zielone swiatelko na starania ! :)
Pokaz wykres ;), ale czyli tak jak mowilas owu 16-17 dc ,czyli dobrze bys sie wstrzeliła

Dziewczyny moim zdaniem.na spokojnie starania wczesniej tak jak sobie przypomne to troche na wariata robilam.starania a twraz bardziej na spokojnie mysle analizuje, kombinuje, czytam ile wlezie, i zapisuje co moge brac jak dziewczyby zrobily corki , czytam i jeszcze raz czytam udane girl sways
A ostatecznie nie wiem czy nie odlozymy staran na za kilka lat lol, [emoji85]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

@Miciur-ka rzucaj te swoje notatki tutaj, może wszystkie w kupie będziemy analizować? Każda doda cos swojego i będzie gitez?!

Mowisz, ze replens jeszcze dokupić? Ten lactacyd to żel do higieny. Wiec pewnie za słabo?

Zamówiłam już.

@Gosiaca jak wyniki?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
@Miciur-ka no dokladnie wczoraj 16dc bole podbrzusza, ,szczyt sluzu a dziś temp wzrosla sluz juz wodnisty test negatyw
...
No i teraz juz zgłupiałam..robilam testy z apteki jakies inne niz zwykle...wlasnie przyszly te co zawsze uzywałam z allegro i piekny pozytyw..

zdj wykresu

Załączniki

• Screenshot_2018-03-28-13-40-26.png
    Screenshot_2018-03-28-13-40-26.png
    22,9 KB · Wyświetleń: 87
Ostatnia edycja:
Miciurka, dziękuje. Na wyniki jeszcze czekam.
Co do zakwaszania -ja się teraz godzine przed starankami podmylam lactacydem o pH 3,5- sprawdzane pH paskami i nie wybiło plemników tych co przyszły po godzinie. Przy starankach na drugiego syna tez się podmylam tym sanym żele od razu po stosunku-wtedy zaszłam s ciaze. Zdziwko było nieziemskie. Płodność była naprawdę wysoka u mnie.
Grunt to podejść do tematu staran na spokojnie. Tez sporo czytałam, ale prawda jest ze im więcej czytasz tym nie wiesz w która stronę iść. Nie wymiękaj, idź za ciosem. Potem nie zechce Wan się wchodzić w pieluchy. A tak odchować 3 maluchów i świat jest Twój! [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

To ja jeszcze raz zapytam... jakbym zadziałała w dzien przed owu ale tylko jeden stosunek, najlepiej drugie spuszczenie :)D) to ma to sens...?

A może lepiej nasienie z abstynencji? Ale kombinacje.

Gosica czekamy na wynik !!!

Ostatnia edycja:
reklama
Baby_girl wg bdm np kobieta ma nie mieć penetracji ale facetowi można dogadać aby nie złapał frustracji co kilka dni ale to na chłopca!
Ty masz mix metod. Bo masz brzydkie slowo: upuszczaną sperme codziennie czyli spermy masz mniej na dziewczynkę a co do penetracji to podobno częstsza penetracja to jest chłopczykowa ale zakończona spermą bo zmienia się ph i środowisko. Więc musisz sama to rozkminic :) ja już wyżej napisałam co myślę moim zdaniem

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry