reklama
gorligorligor
Fanka BB :)
Dziewczyny, melduję się po wizycie (17 tc). U mnie chłopczyk na 70%. Także już bez złudzeń. Odezwę się za kilka dni, jak przetrawię swój świat, przyszłość, marzenia itd. Najtrudniej mi będzie w otoczeniu bliskich i znajomych, którzy mają córki i wiedzą jak bardzo ja pragnęłam choć jednej....kobity pod tym względem bywają przykre, bo jednak chcąc nie chcąc wykazują pewien rodzaj satysfakcji, że one mają a ty nie. Lecę trawić....trochę mi to zajmie...pewnie resztę życia 
Kruszynka123
Nie przejmuj się ludźmi najważniejsze że dzidziuś zdrowy a reszta jest nie ważna. Uszy do góry będzie dobrze [emoji8]Dziewczyny, melduję się po wizycie (17 tc). U mnie chłopczyk na 70%. Także już bez złudzeń. Odezwę się za kilka dni, jak przetrawię swój świat, przyszłość, marzenia itd. Najtrudniej mi będzie w otoczeniu bliskich i znajomych, którzy mają córki i wiedzą jak bardzo ja pragnęłam choć jednej....kobity pod tym względem bywają przykre, bo jednak chcąc nie chcąc wykazują pewien rodzaj satysfakcji, że one mają a ty nie. Lecę trawić....trochę mi to zajmie...pewnie resztę życia![]()
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
mihasiaaa
@gorligorligor to właśnie pokazuje, ze kazdemu jest cos pisane i na nic naszego zakwaszania i diety. Zobaczysz synek bedzie jeszcze ten najkochanszy
A długo sie katowalas dieta i suplementami?
Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom
szczypiorkowa12345
Przychodzę się pochwalić małym Igorem (oczywiście nadal w to wierzę i dania nie zmienię, nawet jeśli siusiaka nie zobacze to do końca będę wierzyć że to będzie chłopak ).
U nas dziś 10+5 woec 11 tygodni
Mały taki rozbrykany że ledwie udało się go uchwycić
Załączniki
szczypiorkowa12345
Acha oczywiście jak inna ciąża to wszytsko inne i w tej mam prawdopodobnie cukrzycę, zylaki i poradnia na cito, oraz nieustawna macica względem czegoś tam...
Pytam Pania o bole głowy i ona takie ogólne rozpoznanie to mówię że biust mi nie urósł, na co ona śmiech że czasem hormony męskie na to nie pozwalają
(jeszcze zanim pytała o płeć dziewczynek itd
Pytam Pania o bole głowy i ona takie ogólne rozpoznanie to mówię że biust mi nie urósł, na co ona śmiech że czasem hormony męskie na to nie pozwalają
(jeszcze zanim pytała o płeć dziewczynek itd
reklama
Kruszynka123
@szczypiorkowa12345 super wiadomość [emoji4]
Ja mam wizytę za pare godz [emoji6]
Ja mam wizytę za pare godz [emoji6]
Podziel się: