reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Apropos prawd to wiecie ...są
Są trzy prawdy: cała prawda, też prawda i goowno prawda

kurza blaszka zaczęłam robic zdjęcia i Tomcio mi wlazł na schody i spadł ....

ale coś mam....

Hello babeczki słodkie :-p
Już nie wiem czy dziś poprawiać serducho :dry::confused: czy jest sens skoro owu pewnie była dziś, czy plemniki zdążą dojrzeć :baffled::confused:

GIE-OSKA, testuj kochan jutro :tak:, bo już nas nakręciłaś i też baaardzo chcemy wiedzieć co ci wyjdzie ;-):-)

Ptasiorek witaj kochana:-)ja na chłopaka to chyba będę co chwila poprawiać:-):-):-)

Anufifi co z Tomciem?!?!?!?!

reklama
Ptasiorek hehe ja nie wiem czy dokładnie tak, ale jak zobacze na monitoringu, że mam upragnione jajko, i już na tyle duże,to będę poprawiać co dzień:-):-)
aczkolwiek, ktoś pisał, że jak się serdu****e po owulce to wychodzi dziąszka więc już nic nei wiem:-):-):-)

Do góry