Kitqa, ja z kolei uważam i zaobserwowałam to w statystykach ze częstsze sexy -ale z docelowo jedynym starankiem zwiększa szanse na dziewczynke-mam tu na myśli hurry up( wymiana materiału przed starankami), króliczki ale z prezerwatywa i jednym przytulankiem bez. Może złe kombinuje, takie obserwacje miałam w zeszłym tygodniu. Przegapiliśmy cut off 2/3 dni i zaczęłam jeszcze ten temat drążyć od tej strony. Dlatego zadzialalismy w sobotę chyba w sama ovu, ale z wymiana nasienia 3 h przed. Zdaje sobie sprawę, ze ten zabieg zmniejszył szanse na ciaze, ale tez w razie ciazy zwiększył szanse na córkę.Wysoka temperatura nie katuje męża bo on tego nienawidzi, ledwo co namówiłam na hurry up [emoji51]
Gorligor, kto jak kto ale Ty teraz możesz się obżerać. Może masz niedobór potasu i potrzebujesz pomidorków. A jeśli chodzi o gadanie ludzi-nie wydrukujesz ich, oni zawsze swoje. Trzeba to olać i tyle!
Belke81,przykro mi z powodu przeżyć ostatniego czasu. Mówisz mąż wzial sprawę w swoje rece [emoji6]kciuki, testujemy razem!!

tez dzialalismy w sobotę.ale z częstych sexow macie duże szanse na córę! [emoji106]
Szczypiorkowa, widzę Cię skacząca do góry od razu po porodzie [emoji23] kto wie, może nub zmieni kierunek [emoji110]
Alex, wszystkie wiemy ze zmiana wyglądu na dziewczynke/chłopaka mało ma się do rzeczywistości, chociaż kto wie może tym razem teoria się sprawdzi-50/50[emoji12] kciuki za wizytę. Odezwij się po!
Mihasiaa, słowa Mojego męża są dokładnie takie same jak mojego. Tez twierdzi, ze za dużo kombinuje, ale tonący chwyta się brzytwy [emoji12]