reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
witam niewitane:-)

a ja dziś jestem umarta:-(

Anufifi racja:-)

testy owu powinno sie robić przez kilka dni z rzędu , a do tego zeby określić dzień właśnie ten ,potrzebne jest mierzenie tempki no i najlepiej monitoring

mamy mężczyznę na forum?:-):-)

witaj Xavi_27

coś nam BeBe szwankuje:confused:

Witam Was. Poczytałam.
Beti zdrowiej kobieto.
A ja sie mniej udzielam , bo.... ani nie testuje:sorry2: ani nie staram sie teraz:sorry2: ani w ogole jakos :sorry2: czyli co - mam Wam ciagle wiosne tylko przekazywac:confused: bez sensu.
W kazdym rzie kibicuje Wam ogromnie:tak:
kiki wspólczuje:dry:
kicia przeciez to juz tuz tuz ;-)

Spokojnego dnia kobietki.

5677.jpg

Ty nam tu kochana takich rzeczy nie pisz tylko przychodź do nas :tak:a wiosny to my bardzo potrzebujemy:-) a ja Ciebie,zresztą Ty wiesz:tak:

troche do uśmiechu:-)

Babcia przychodzi do urzędu skarbowego. Urzędniczka sprawdza
dokumenty I
mówi:
- Brakuje pani podpisu.
- Ale jak mam się podpisać? - pyta starsza pani.
- No, tak jak zazwyczaj się pani podpisuje.
Starsza pani wzięła długopis I napisała:
"Całuję Was mocno, babcia Aniela"

Beti ona nie chce klapsa tylko łomot porzadny :)

Oj kobitko kochana i wiosne nam trzeba i wsparcia i twojego dobrego słowa ....a mnie osobiscie jeszcze twoich córkowych fluidków :)

hej babeczki...to niedobre bb nie dzialalo a ja sie denerwowalam ze pisac nie moge...chyba juz sie uzaleznilam...
mam na nk ANUFIFI i Beti obie niezle laseczki...
Ja kupilam ten test bobo-test tylko nie bylo niebieskiego tylko zolty babka powiedziala ze niebieski jest strumieniowy a zolty jakas peseta sie mocz pobiera wzielam co bylo nie wiem czy dobrze zrobilam??;/ pisze tam ze lepiej test rano zrobic wiec musze czekac do rana ehh...czy moze teraz zrobic???:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Margaritka hmmm ja tu widzę, że Ty też klapsiorki lubisz hehe:-):-):-) ale tak jak pisze Anufifi najpierw dostaniesz łomot, a potem trochę przyjemności:-p:-):-):-)

Do góry