reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Tez mam czasem taki chwile baby_girl ale mowie sobie ze mam juz doswiadczenie w chlopakach to trzeci juz z gorki bedzie. Tylko girzej pozniej wspolne pasje to narazie chlipaki meza przejawiaja. Moze im sie cos zmieni. Ale zawsze bedziemy te zle tesciowe od meza ;)

reklama
@Kruszynka123 gratuluję synunia:)
Gabriel super. Mój typ na 3 chłopca-Szymon Gabriel. I miętowy też bardzo ładny kolor. Kto mówi że musi być niebieski;)
Już możesz mówić do brzuszka personalnie. Rośnijcie zdrowo i kompletuj wyprawkę.

@Kruszynka123 super ze wszystko w porządku :)
@belle81 u mnie tez cykl w plecy, juz szykuje plan na kolejny w zwiazku z czym ponawiam kochane pyatnie jaka jest minimalna i maksymalna absytnencja na dziewczynke ?? i zalecacie jestes stosunek by oslabic plemniki i dopiero pozniej docelowy ?? czy po abstynencji od razu docelowy?? czy moze juz całkiem inaczej ?? i najlepsze ph dziewczynkowe?
A mój plan-szybko być w ciąży.
Zostawię Inofem i żurawinę. I duuużo seksu.:D:pŻadnych abstynencji. Jak zacznę kombinować to mi 40 stuknie a w ciąży nie będę. Także ;)

Tak są... Ile to koszt nie mam pojęcia...
Zapomniałam się pochwalić moim malutkim siusiakiem [emoji7][emoji16]
IMG_20180507_173653.jpg

Załączniki

• IMG_20180507_173653.jpg
    IMG_20180507_173653.jpg
    44,5 KB · Wyświetleń: 602
Kruszynka gratuluję zdrowego dzidziusia :)

Luisa, zazdroszczę podejścia, tak zdrowo oczywiście ;)

Nie odzywam się, bo starania jeszcze zawieszone. I tak mocno jak chcę zajść, tak mocno i nie chcę... Boję się, że jak będzie 3 syn, to mnie "odrzuci" (żeby nie powiedzieć brzydziej) od męża :oops: na małe dziewczynki nie patrzę, odwracam głowę, bo chce mi się płakać. Zwłaszcza teraz jak tak ciepło i biegają w sukienusiach... Nie zależy mi na ubrankach, moja córka mogłaby całe życie chodzić ubrana jak chłopiec jeśli tak by chciała, ale nie ma co ukrywać, że sukieneczki podkreślają płeć dziecka. A na ojców np 2 czy 3 córek patrzę jak na bogów. Ich żony wydają mi się takie lepsze ode mnie, takie wartościowe. Wiem, chore :( przed okresem jestem, więc mi na głowę siadło ;)

Ja mam tak samo z tym myśleniem tylko że o chłopców, senmamy chłopców są lepsze ?! Wiem durne ale tak jest... Jak są małi chlopcy to mnie ściska z takiej niemocy:([/QUOTE]

@Kruszynka123
ŚLICZNY!!! NO PRZEPIEKNY SYNUS!!!:):):)

zatem ja ''zazdroszcze' Tobie, Ty mi ;) ehhh życie. Ja mam wizytę 27.05 ale tj taka wizyta kontrolna więc nawet nie wiem czy USG zrobią. A Ty planujesz zapisać się na USG w 20tym tyg?
Tak oczywiście, za jakieś 3 tyg idę do gina i wtedy też zapisze się na polowkowe.

reklama
Do góry