reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@szczypiorkowa12345 mnie też babcia się śniła i pow że będzie córka, do duszy z tymi snami nie ma co się zastanawiać nad tym tym bardziej że jeszcze parę dni i żadnych wątpliwości i mieć nie bede[emoji12]

A mnie śnił sie mój tata, niósł paki pampersow i śmiał sie, mówił masz co chciałas [emoji3]

reklama
@leeleeth przytulam. Nie smutaj i dla Ciebie przyjdzie właściwy czas;)
Dlatego ja nie robię testów przed terminem@. Jeśli przyjdzie w czas to tylko rozczaruje jeśli nie to sprawi radość.
A testy... same widzicie jakie dramaty potem trzeba przechodzić.

reklama
Grabcia123 Wymiana plemników trwa 3cykle,jakies 90 dni czasem piszą że 72dni. Także przed planowaniem ciąży na chłopca już przez 90 dni spróbowałabym często współzyć/wymieniać nasienie abym w cyklu starankowym miała najsilniejsze plelminiki. A na dziewczynkę to moim zdaniem powinniście męża sterować, kazać mu palić papierosy ;) bo każdy alkohol niszczy czy uszkadza plemniki, dodatkowo kazalabym mężowi brać codziennie kąpiel we wrzątku i Brać te różne suplementy. Mężczyzna szczyt płodności osiąga właśnie co 3 miesiace

Do góry