reklama
martoosia04
Fanka BB :)
A chciałaby któraś z Was bliźniaki?
mihasiaaa
Hehehe by się wychowałoA chciałaby któraś z Was bliźniaki?
szczypiorkowa12345
Ja chciałam chłopcówA chciałaby któraś z Was bliźniaki?
Miałam nawet imiona wymyślone
kredkaczarna
Jeszcze dwie córki spoko ale w trzeciej ciazy juz bym raczej blizniakiw ni3 chciala [emoji14] chociaz przy pierwszej i drugiej bylam na tak
martoosia04
Ja przed pierwszą ciążą chciałam bardzo bliźniaki. Ale potem szybko mi się odechciało [emoji23]
Wymarzona C
Zaciekawiona BB
martoosia04 robiłam testy owulacyjne i ostatni raz przytulalam sie z mężem we wtorek gdzie test był negatywny w środę wyszła blada kreska a w czwartek mocna.. więc chyba zbyt duży dystans i dlatego nic nie wyszlo:/ naczytalam sie o tym ze plemniki są zdolne do 72 godzin zaplodnic komórkę i liczyłam na to ze sie uda a tu takie rozczarowanie. No nic nowy cykl sie zaczyna więc będziemy sie przytulać do pierwszej bladej kreski i zobaczymy. Pierwsze dziecko udało nam się zmajstrowac w pierwszym cyklu Ale codziennie sie przytulaliśmy
Dzięki za wszystkie odpowiedzi jakoś mi lżej.
martoosia04
martoosia04 robiłam testy owulacyjne i ostatni raz przytulalam sie z mężem we wtorek gdzie test był negatywny w środę wyszła blada kreska a w czwartek mocna.. więc chyba zbyt duży dystans i dlatego nic nie wyszlo:/ naczytalam sie o tym ze plemniki są zdolne do 72 godzin zaplodnic komórkę i liczyłam na to ze sie uda a tu takie rozczarowanie. No nic nowy cykl sie zaczyna więc będziemy sie przytulać do pierwszej bladej kreski i zobaczymy. Pierwsze dziecko udało nam się zmajstrowac w pierwszym cyklu Ale codziennie sie przytulaliśmy![]()
Trzymam kciuki! U mnie dziś mocniejsza kreseczka, więc owu idzie. Czas poprzytulać męża
Wymarzona C
Zaciekawiona BB
Dzięki wielkie
również będę trzymać za was kciuki!
A powiedz mi czy długo już sie staracie? I też zastanawiam się od pojawienia się drugiej mocnej kreski owulacja występuje dopiero po 24 godzinach?
reklama
martoosia04
Dzięki wielkierównież będę trzymać za was kciuki!
A powiedz mi czy długo już sie staracie? I też zastanawiam się od pojawienia się drugiej mocnej kreski owulacja występuje dopiero po 24 godzinach?
24-48h chyba.
U mnie to nie jest wielce mocna kreska ale z racji polowania na córeczkę przytulaski wskazane są przed więc powoli bierzemy się do roboty
Podziel się: