reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

anufifi dzis chyba z nami nie chce gadac:-( nie ladnie...a moze ciezko pracuje??nie to co my siedzimy i sie obijamy hehe przynajmniej ja...ale ja jestem usprawiedliwona test mi nie wyszedl i mam dola i moge sie obijac:-)

reklama
Beti dobrze że mi przypomniałaś, idę po luteinkę :tak: no to jak z tym nazwiskiem? Dlaczego dziwne? A pomysł na imię dla synka bardzo fajny :tak:

Gie-oska no ja też myśłałem o usg 3D ale jak się dowiedziałem że nawet prywatnie u nas w mieście trzeba czekać prawie 8 tygodni to zrezygnowałem.
Mam nadzieję że na zwykłym będzie coś widać a jesli nie to poczekamy do porodu i będzie niespodzianka - :)
Chociaż szczerze powiem że cały czas żyję w przekonaniu że to chłopak - :)A przydałby się bardzo bo mieszkam teraz w miescie skąd pochodzi moja żona a w rodzinie zony same kobitki - więc przydałby się jakis facet zeby podyskutowac o kobietach i sporcie - :)
No nie uważasz??

Gosiu ja tez tak uważam, że II kreska bez powodu się nie pojawia a na pewno nie dlatego, ze za bardzo nasiusiałaś

Beti jesteś boska z tymi kawałami :-D najlepszy o zakonnicy :-D:-D:-D

Xavi trzymam kciuki za chłopa :tak:

Gaspar ślicznie !!!!!! a mnie naszło coś na imię Emilia i Filip :sorry2:

Dziewczynki czuję się fatalnie ! Coś mnie zaczyna łamać, wczoraj poszłam spać o 20 tej bo myślałam że wyleżę tą chorobę / z góry Beti przepraszam za brak zdjecie USG :-(/ a tu klapa. Dzisiaj zwalniam się z pracy :-( poza tym dostaliśmy z pracy bilety na prapremierę filmu o Popiełuszce i coś mi się wydaję, że też nie pójdę :no: ech....

ma któraś pyszną herbatkę owocową ? ;-)

Beti hehehhehe...cooooo? To chyba ja o czymś nie wiem :-D:-D:-D Ja jeszcze żadnej z dziewczyn nie mam na nk! :-D:-D:-D A Ty mnie masz?? :-)

No dla chłopaka - jeśli się uda oczywiście - To mi się podoba Ksawery lub ewentualnie bardziej z angielskiego Xawier. Tylko mojej żonie nie za bardzo się podoba.
A tak wogóle to niedziękuję za trzymanie kciuków za chłopa zeby nie zapeszyć - :)

Bershka witaj kochana:-):-) tu herbatka dla Ciebie żebyś nie uciekła i już za chwilkę odpisuje dalej:-):-)

Bershka no co Ty, nie łam się i nie daj się chorobie :tak: kurcze współczuję Ci
Ja niestety nie mam owocowej, tylko zieloną :-)
Czarodziejka wyspana jak niemowlę , witamy!!! ;-)
Anufifi kochana gdzie jestes???

reklama
xavi to skoro sie czeka 8tyg na 3d to moze warto sie zapisac bo jak dobrze pamietam Twoja zona jest w 17tyg ciazy a 3d mozna zrobic do 30tyg...nie tylko mozna zobaczyc dokladnie plec ale rowniez lekarz sprawdza czy dziecko sie dobrze rozwija...ja niestety poszlam w 31tyg i Maja byla juz za duza i nic nie zobaczylam...ale teraz jak zaciaze to pojde napewno...
Bershka niedobrze ze zle sie czujesz...a w pracy jestes??

Ja nadal uwazam ze za duzo siusiu zrobilam i dlatego nie wyszedl test...poza tym jak dalam za duzo probki w okienko gdzie sie daje probke to test nagle od nadmiaru siusiu zaczal sie robic caly rozowy a potem gruba krecha-ze brak ciazy a druga prawie niewidoczna pozniej sie pojawila:-(

Do góry