reklama
Grabcia123
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny. To czekamy czy przeczucia się sprawdza
nam synek siuiaka pokazał już w 14tc... A o co chodzi z tym nubem??
mihasiaaa
Ooo to szybko. Mam wrazenie, ze lekarze, szybciej informuja jak jest chlopiec, a przy dziewczynkach boją się [emoji14]Cześć dziewczyny. To czekamy czy przeczucia się sprawdzanam synek siuiaka pokazał już w 14tc... A o co chodzi z tym nubem??
mihasiaaa
Trzymamy mocnoTrzymajcie kciuki za nasze [emoji173]️
mihasiaaa
Nub to jest ten wyrostek płciowy, po ktorym lekarze odgaduja kto mieszka w brzuszkuCześć dziewczyny. To czekamy czy przeczucia się sprawdzanam synek siuiaka pokazał już w 14tc... A o co chodzi z tym nubem??
Kruszynka123
Strictly nub theory - Facebook[emoji6]@Luisa2018 a masz może link do tych grup?
mihasiaaa
Dzieki kochana. Tam wystaczy wstawić zdjecie z 13 tyg i dziewczyny odgaduja?Strictly nub theory - Facebook[emoji6]
Grabcia123
No dokładnie to samo twierdzi mój lekarz że z chłopcami jest dużo łatwiej... Ale on należy do tych że póki nie wie na 100% to nie powieOoo to szybko. Mam wrazenie, ze lekarze, szybciej informuja jak jest chlopiec, a przy dziewczynkach boją się [emoji14]
reklama
mihasiaaa
No moja ginekolog, też raczej później niż wcześniej informuje.No dokładnie to samo twierdzi mój lekarz że z chłopcami jest dużo łatwiej... Ale on należy do tych że póki nie wie na 100% to nie powie
Podziel się: