reklama
Bershka jak masz się kiepsko czuć to nie ma się co zastanawiać
:-) odpoczniesz, zrelaksujesz się 
a co myślicie o takim łóżeczku?
SUPER ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE/ KOJEC FIBO SIMBO (558937552) - Aukcje internetowe Allegro

a co myślicie o takim łóżeczku?
SUPER ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE/ KOJEC FIBO SIMBO (558937552) - Aukcje internetowe Allegro
Heheheh Beti no Ty! Ty! Figura jak złoto :-) Ja takiej nie mam. Weź bo się zawstydzę 
Kurcze dyskusja rozgorzała,a ja jeszcze nic nie jadłam ani nie piłam, od razu z łóżka do Was! :-) Wypadałoby jakieś śniadanie skonsumwać
Idę...ale wrócę 

Kurcze dyskusja rozgorzała,a ja jeszcze nic nie jadłam ani nie piłam, od razu z łóżka do Was! :-) Wypadałoby jakieś śniadanie skonsumwać

Kochane Dziewczyny wy sobie tak Słodzicie ale ja wam powiem tak z męskiego punktu widzenia czy widziałyście kiedyś brzydką Polkę???
Przeciez Polki to najpięniejsze kobiety na świecie - wierzcie mi dziewczyny bo ostatnio czesto wyjeżdżam za granice w delegację i widzę kobiety z innych krajów.
I nawet się nie umywają do Polek -
Przeciez Polki to najpięniejsze kobiety na świecie - wierzcie mi dziewczyny bo ostatnio czesto wyjeżdżam za granice w delegację i widzę kobiety z innych krajów.
I nawet się nie umywają do Polek -
beti dla mnie tez 1600to duzo dlatego jak sie na mutsy zdecyduje to nie nowy bo kasy szkoda;-(ten tako co dalas to duzo ludzi ma u mnie wmiescie pewnie dlatego ze jest tani...a tak to kroluja x-landery i quinny....lozeczko super funkcjonarne..ja zaluje ze takiego nie kupilam...bo mamy lozeczko drewniane pozyczone a kojec kupilismy ale taki bez przewijaka i ma jeden poziom lezenia...wlasnie takie jak dalas chcialabym kupic moze uda mi sie sprzedac kojec i wtedy taki wielofunkcyjny kupie...moja corka bardzo spi niespokojnie dlatego kolec z miekkimi scianami byl lepszy dla niej...
Pyszczek daj namiary na siebie na nk...
Bershka ja dopiero test zrobie w pon jak @ nie przyjdzie...
Xavi a jaki wozek dostaliscie?marka model juz szybko

Pyszczek daj namiary na siebie na nk...
Bershka ja dopiero test zrobie w pon jak @ nie przyjdzie...
Xavi a jaki wozek dostaliscie?marka model juz szybko
beti taki mi sie podoba: Quinny Speedi SX Twist+Gond. śpiw. torba od G-7 (560127586) - Aukcje internetowe Allegro i taki: QUINNY BUZZ 3 2008 Gold + GRATISY bubumarket !!!! (558191928) - Aukcje internetowe Allegro te mi sie bardzo podobaja ale cena nie dla mnie
reklama
Gie-oska - szczerze ci powiem że nie pamiętam jaki to wózek bo jeszcze go nie mam, ale coś mi się kojarzy że chicco albo Graco - bo siostra miała chyba któryś z tych - 
Beti - dziękuje za uznanie ale to szczera prawda że Polki sa najładniejsze na świecie -
Beti - dziękuje za uznanie ale to szczera prawda że Polki sa najładniejsze na świecie -
Podziel się: