reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Beti nie chcę jeszcze iść na L4 bo załamanie zdrowotne mam w sumie od dzisiaj ale ja tak będzie to mykam póki sił w nogach :tak:

Gosiu doskonale Cię rozumiem, kiedy powtarzasz test ?

reklama
Beti my jeszcze nie upatrzyliśy i chyba nie będziemy musieli oglądac bo dostaniemy od mojej siostry więc nie będzie problemu. - :)
Ale ten Mutsy jest super - moi znajomi mają tak i jest naprawdę ekstra - :)

Heheheh Beti no Ty! Ty! Figura jak złoto :-) Ja takiej nie mam. Weź bo się zawstydzę :-D:sorry2:

Kurcze dyskusja rozgorzała,a ja jeszcze nic nie jadłam ani nie piłam, od razu z łóżka do Was! :-) Wypadałoby jakieś śniadanie skonsumwać :tak: Idę...ale wrócę :-D

Kochane Dziewczyny wy sobie tak Słodzicie ale ja wam powiem tak z męskiego punktu widzenia czy widziałyście kiedyś brzydką Polkę???
Przeciez Polki to najpięniejsze kobiety na świecie - wierzcie mi dziewczyny bo ostatnio czesto wyjeżdżam za granice w delegację i widzę kobiety z innych krajów.
I nawet się nie umywają do Polek - :)

beti dla mnie tez 1600to duzo dlatego jak sie na mutsy zdecyduje to nie nowy bo kasy szkoda;-(ten tako co dalas to duzo ludzi ma u mnie wmiescie pewnie dlatego ze jest tani...a tak to kroluja x-landery i quinny....lozeczko super funkcjonarne..ja zaluje ze takiego nie kupilam...bo mamy lozeczko drewniane pozyczone a kojec kupilismy ale taki bez przewijaka i ma jeden poziom lezenia...wlasnie takie jak dalas chcialabym kupic moze uda mi sie sprzedac kojec i wtedy taki wielofunkcyjny kupie...moja corka bardzo spi niespokojnie dlatego kolec z miekkimi scianami byl lepszy dla niej...
Pyszczek daj namiary na siebie na nk...
Bershka ja dopiero test zrobie w pon jak @ nie przyjdzie...
Xavi a jaki wozek dostaliscie?marka model juz szybko:p:p:p

bravo dla tego pana
:-):-):-):-):-) co racja to racja:-):-):-)najwięcej witaminy mają polskie dziewczyny hehe:-):-):-)

tam dalej znalazłam różowiutkie dla Anufifi
:-):-)

reklama
Gie-oska - szczerze ci powiem że nie pamiętam jaki to wózek bo jeszcze go nie mam, ale coś mi się kojarzy że chicco albo Graco - bo siostra miała chyba któryś z tych - :)
Beti - dziękuje za uznanie ale to szczera prawda że Polki sa najładniejsze na świecie - :)

Do góry