reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Wiem Dziewczyny wiem :D dlatego napisałam ach marzenia hehe

Ja też wolałam auta, jakieś zabawy rozwijające, majsterkowanie itd. lalki miałam oczywiście, ale auta lubiłam na równi z nimi ;)

Ale to tylko pokazuje, że w cale nie musi być tak, że dzieci różnych płci będą się gorzej dogadywać :D

A w ogóle! U nas na osiedlu jakiś wysyp noworodków/niemowlaków ostatnio. I wszystkie to chłopcy - drudzy lub trzeci z kolei w rodzinie (a jeden pierworodny), poza jednym noworodkiem - dziewczynką, która ma starszą siostrę. W sumie nie zwróciłam na to aż takiej uwagi, w dodatku musiałabym do wózków zaglądać co kto ma (a staram się tego nie robić w miejscach gdzie mnie mogą znać hehe, w marketach dyskretnie spojrzę czasami ;) ), ale ostatnio na placu zabaw kobitki rozmawiały, że sami chłopcy na osiedlu, zero dziewczynek, że tylko ta Basia (imię przykładowe) ma pierwszą i teraz drugą córkę. Jedna z nich stwierdziła, że w takim razie ta Basia musi męża pilnować, bo teraz pół osiedla będzie do niego wzdychać skoro córki robi :D i że jej nie zazdroszczą w takim razie hehe ach te baby bzdury wymyślają :D

A w ogóle! U nas na osiedlu jakiś wysyp noworodków/niemowlaków ostatnio. I wszystkie to chłopcy - drudzy lub trzeci z kolei w rodzinie (a jeden pierworodny), poza jednym noworodkiem - dziewczynką, która ma starszą siostrę. W sumie nie zwróciłam na to aż takiej uwagi, w dodatku musiałabym do wózków zaglądać co kto ma (a staram się tego nie robić w miejscach gdzie mnie mogą znać hehe, w marketach dyskretnie spojrzę czasami ;) ), ale ostatnio na placu zabaw kobitki rozmawiały, że sami chłopcy na osiedlu, zero dziewczynek, że tylko ta Basia (imię przykładowe) ma pierwszą i teraz drugą córkę. Jedna z nich stwierdziła, że w takim razie ta Basia musi męża pilnować, bo teraz pół osiedla będzie do niego wzdychać skoro córki robi :D i że jej nie zazdroszczą w takim razie hehe ach te baby bzdury wymyślają :D

A ja wiem czy takie bzdury?! [emoji848]
Jak widać, taki co to córy umi robić jest chodliwy towar [emoji6][emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Do góry