reklama
baby_girl
Fanka BB :)
Wiem Dziewczyny wiem
dlatego napisałam ach marzenia hehe
Ja też wolałam auta, jakieś zabawy rozwijające, majsterkowanie itd. lalki miałam oczywiście, ale auta lubiłam na równi z nimi
Ale to tylko pokazuje, że w cale nie musi być tak, że dzieci różnych płci będą się gorzej dogadywać
Ja też wolałam auta, jakieś zabawy rozwijające, majsterkowanie itd. lalki miałam oczywiście, ale auta lubiłam na równi z nimi
Ale to tylko pokazuje, że w cale nie musi być tak, że dzieci różnych płci będą się gorzej dogadywać
baby_girl
A w ogóle! U nas na osiedlu jakiś wysyp noworodków/niemowlaków ostatnio. I wszystkie to chłopcy - drudzy lub trzeci z kolei w rodzinie (a jeden pierworodny), poza jednym noworodkiem - dziewczynką, która ma starszą siostrę. W sumie nie zwróciłam na to aż takiej uwagi, w dodatku musiałabym do wózków zaglądać co kto ma (a staram się tego nie robić w miejscach gdzie mnie mogą znać hehe, w marketach dyskretnie spojrzę czasami
), ale ostatnio na placu zabaw kobitki rozmawiały, że sami chłopcy na osiedlu, zero dziewczynek, że tylko ta Basia (imię przykładowe) ma pierwszą i teraz drugą córkę. Jedna z nich stwierdziła, że w takim razie ta Basia musi męża pilnować, bo teraz pół osiedla będzie do niego wzdychać skoro córki robi
i że jej nie zazdroszczą w takim razie hehe ach te baby bzdury wymyślają 
martoosia04
Ja to bym chciała mieć corke, nawet jakby była taka jak ta z Adamsów[emoji23]
Byleby była moja [emoji7]
Potwierdzam. Mnie też taka wystarczy [emoji23]
Choć jakby trafiła do mojej rodziny to byłaby skazana na lego [emoji23]
baby_girl
Ja to bym chciała mieć corke, nawet jakby była taka jak ta z Adamsów[emoji23]
Byleby była moja [emoji7]
Polać jej
A w ogóle! U nas na osiedlu jakiś wysyp noworodków/niemowlaków ostatnio. I wszystkie to chłopcy - drudzy lub trzeci z kolei w rodzinie (a jeden pierworodny), poza jednym noworodkiem - dziewczynką, która ma starszą siostrę. W sumie nie zwróciłam na to aż takiej uwagi, w dodatku musiałabym do wózków zaglądać co kto ma (a staram się tego nie robić w miejscach gdzie mnie mogą znać hehe, w marketach dyskretnie spojrzę czasami), ale ostatnio na placu zabaw kobitki rozmawiały, że sami chłopcy na osiedlu, zero dziewczynek, że tylko ta Basia (imię przykładowe) ma pierwszą i teraz drugą córkę. Jedna z nich stwierdziła, że w takim razie ta Basia musi męża pilnować, bo teraz pół osiedla będzie do niego wzdychać skoro córki robi
i że jej nie zazdroszczą w takim razie hehe ach te baby bzdury wymyślają
![]()
A ja wiem czy takie bzdury?! [emoji848]
Jak widać, taki co to córy umi robić jest chodliwy towar [emoji6][emoji23][emoji23][emoji23]
reklama
baby_girl
W sumie racjaA ja wiem czy takie bzdury?! [emoji848]
Jak widać, taki co to córy umi robić jest chodliwy towar [emoji6][emoji23][emoji23][emoji23]
Podziel się: