Jeszcze identyczne![]()
Boziu,jak to zrobiłaś? Zdradz przepis na takie cudniści
Zrobimy zrzute i nawet zapłacimy![]()
Hojnie zapłacimy [emoji6][emoji23][emoji23][emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Jeszcze identyczne![]()
Boziu,jak to zrobiłaś? Zdradz przepis na takie cudniści
Zrobimy zrzute i nawet zapłacimy![]()
Jeśli te twoje 81 w nim i to rocznik to jesteśmy rówieśnikami.Swoją drogą odważna z Ciebie babka. Nastoletnia córka i takie maluchy...
Podziwiam.
A powiedz który jesteś rocznik?
Ja bym chciała ale ofc dwie dziewczynki albo parke. Nie będę taka zachłanna. No 2xboy znowu to nie powiem..... lekka załamka na początku.
Zaczynam szukać imienia dla chłopca, chyba czas najwyższy... jakie są wasze ulubione?
Ja niestety Was zasmucę, ale nie podoba mi się póki co żadne imię dla chłopca. Dwa wybrałam i trzeciego bym nie potrafiła.