reklama
Heda
Fanka BB :)
Sprawdziłam sobie tą waszą metodę Janasa i ciekawie to wygląda... że starsza córką ovu miałam pomiędzy datami z tabelki i wyszło ze dziewczynka księżyc w znaku wagi i młoda jest wagą ... ciekawie
Z maluchami ovu praktycznie w dzień z tabelki wychodzi dziewczynka księżyc w znaku byka i panny są bykami. Teraz wskazuje mi znowu na dziewczynkę.... zobaczymy za kilka tygodni...
Z maluchami ovu praktycznie w dzień z tabelki wychodzi dziewczynka księżyc w znaku byka i panny są bykami. Teraz wskazuje mi znowu na dziewczynkę.... zobaczymy za kilka tygodni...
martoosia04
Choinka, po temp. nie widać u mnie że już po owu... No nic, mierzę dalej temp. i testuję na owu dalej. Choć śluzu już brak płodnego więc sądzę, że po zabawie.
Grabcia123
@martoosia04 trzymam kciuki za owu.. Chociaż jak to mi pisały dziewczyny w tym cyklu zdarzają się cykle bezowulacyjne... I mimo pozytywnych testów pecherzyk nie pęknie... Ale może będzie jutro!!! Trzymam kciuki żeby się udało!! U nas dziś temp 36.98
jutro lub po jutrze @... Dobrze ze nie mam tych testów pożywne jeszcze nadzieja 
Za to nie wiem od czego znów młody mi w nocy złapał stan podgoraczkowy i teraz też ma
na razie śpi więc go nie ruszam jak wstanie będziemy coś działać..
Za to nie wiem od czego znów młody mi w nocy złapał stan podgoraczkowy i teraz też ma
Grabcia123
Już zaciska! O której masz?? Daj znać poJa dziś wizyta u gin trzymajcie kciuki żeby z dzidziusiem było ok :-)
Wczoraj nie było [emoji173]️
Jestem zła i zawiedziona, i teraz mam zagwostke dzisiaj? Będzie ok24 h przed owu najmniej, wystarczy na bdm? @Miciur-ka ratuj!
Czy może króliczki dziś, jutro i pojutrze ale strasznie sie boje, ze chłopczyk wyjdzie i stracę szanse na swoją córcię
Głupio to zabrzmi ale aż mnie paraliżuje, ten strach, że stracę możliwość, ta szanse (aczkolwiek niewielka) na córkę
Co podpowiecie?
Jestem zła i zawiedziona, i teraz mam zagwostke dzisiaj? Będzie ok24 h przed owu najmniej, wystarczy na bdm? @Miciur-ka ratuj!
Czy może króliczki dziś, jutro i pojutrze ale strasznie sie boje, ze chłopczyk wyjdzie i stracę szanse na swoją córcię
Głupio to zabrzmi ale aż mnie paraliżuje, ten strach, że stracę możliwość, ta szanse (aczkolwiek niewielka) na córkę
Co podpowiecie?
Luisa2018
Leeleth jeśli Ci się nie spieszy - odpuść...
z jednej strony uważam ze ta częstotliwość nic nie daje, widać po millo np jakoś miała 3sexy i córcia... szczypiorkowa
Króliczki.. arya chyba tez... a z jednych sexow sa często chłopcy....
Ale z drugiej możesz mieć do siebie później pretensje. Zreszta z emilkiem
Zaszłaś z duzeeeego odstępu to i teraz jak
Masz zajść to zajdziesz...
Takie moje rozkminy hahaha :-))
Ale ja już w nic nie wierze .....
Wizytę mam na 14. Wczoraj mega mnie brzuch bolał
Ale może rośnie
z jednej strony uważam ze ta częstotliwość nic nie daje, widać po millo np jakoś miała 3sexy i córcia... szczypiorkowa
Króliczki.. arya chyba tez... a z jednych sexow sa często chłopcy....
Ale z drugiej możesz mieć do siebie później pretensje. Zreszta z emilkiem
Zaszłaś z duzeeeego odstępu to i teraz jak
Masz zajść to zajdziesz...
Takie moje rozkminy hahaha :-))
Ale ja już w nic nie wierze .....
Wizytę mam na 14. Wczoraj mega mnie brzuch bolał
Ale może rośnie
Luisa2018
Wczoraj moja znajoma która
Ma córcię dowiedziała się ze będzie miała wymarzonego synka. Tak bardzo jej pozazdrościłam ze będzie mogła bawić się i lalkami i resorakami. Ogólnie lubię świat małego chłopca, zawsze patrzę jak ten mój najmłodszy bawi się autkami i wydaje te fajne dźwięki, robi zderzenia, parkuje nimi. Fajne to i dobrze czuje się jako mama chłopców. Ale lalki ubierać tez bym chciała....
Dziwne to wszystko , nie marze o podróżach, o samochodach o kasie ale chciałabym mieć jeszcze ta córkę.
Ale z drugiej strony mam cudowne zdrowe dzieci a inni maja chore i o czym oni marzą? O tym co ja mam....
Taki właśnie jest ten świat. Sorry za rozkminy z rana :-)
Ma córcię dowiedziała się ze będzie miała wymarzonego synka. Tak bardzo jej pozazdrościłam ze będzie mogła bawić się i lalkami i resorakami. Ogólnie lubię świat małego chłopca, zawsze patrzę jak ten mój najmłodszy bawi się autkami i wydaje te fajne dźwięki, robi zderzenia, parkuje nimi. Fajne to i dobrze czuje się jako mama chłopców. Ale lalki ubierać tez bym chciała....
Dziwne to wszystko , nie marze o podróżach, o samochodach o kasie ale chciałabym mieć jeszcze ta córkę.
Ale z drugiej strony mam cudowne zdrowe dzieci a inni maja chore i o czym oni marzą? O tym co ja mam....
Taki właśnie jest ten świat. Sorry za rozkminy z rana :-)
reklama
Podziel się: