reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Ja nie jestem przeciwna narodzinom kolejnego chłopca [emoji854]byleby do kompletu rodziny była ta jedna dziewczynka [emoji24]

Nie nastawiam sie na dziewczynkę wręcz przeciwnie, nie wierze, ze akurat ja mogłabym ja mieć chyba ze to ivf Czechach
Kochać będę i chłopczyka
Tylko ten brak mnie boli, zdaje sobie sprawę ze większość tego nie rozumie, ze osadzacie ( co dziwne ) nawet tutaj. Nigdy nie planowałam płci, tylko jestem w wieku gdzie już przygodę z ciążami czas kończyć a nie szaleć do emerytury, chłopcy tez wymagają sporo czasu, uwagi i miłości wiec nie będę „klepać” kolejnego żeby tylko dziewczynka była, trzeba określić granice i to dziecko będzie moim ostatnim [emoji22] nad czym ubolewam
Ja też jestem ostatnia do osądzania, sama wiem, co czujesz, chociaż mam narazie tylko jednego chłopca. Ja też boję się nie tyle odtrącenia synka (choć 100% pewności jeszcze nie mam, ze to synek), co depresji poporodowej. Wiem, ze przy wymarzonej córce zniosłabym wszystko.

U nas tylko OLE. Bez LR czy szyszki. Jakoś tak wyszło, że nie kupiłam w czas a po jednej czy dwóch dawkach i tak cudu nie bedzie. Jak nie zajdę, to na bank od razu dokupię ten arsenał. Ale poki co 3xOLE i u mnie 2xSP muszą wystarczyć.

@Miciur-ka a kwas foliowy mogę brać non stop? Biorę ciągiem od czerwca i zastanawiam się czy to tak można każdego dnia brać. [emoji848]

IMG_2337.JPG

To co, poprawiać dzis?
Przypominam, że od wczoraj mam mega mocna kreskę na owulacyjnym. Ciemniejsza niż testowa.

Załączniki

• IMG_2337.JPG
    IMG_2337.JPG
    349,1 KB · Wyświetleń: 620
Ja mezu dale ole i szyszki. Ole 750mg 1 tab i szyszki 2 tab

Ja biore inofem, vitex, zurawina i w sumie to chyba sie odcyckowalismy z mlodym :( eh jakies mam mieszane uczucia
Do tej pory byly cykle z clo ale sie skonczylo i narazie nie będę prosic o wiecej.
Moze cos zmienic u nas?

reklama
@martoosia04 a może masz jakis mega mocny pik... A temp mierzona jak zawsze?? Mi np lekarz powiedział jak widzial mój wykres że musiała być owu wtedy co temp wskazywała a pozytywne testy były jeszcze prawie 2 dni i powiedziwl mi że mocny pik był..
Cycki opadają serce się kroi w domu armagedon w środę zjazd rodziny męża a synuś zapalenia ucha i gardla co 4h leki nie działają i gorączka daje czadu a mnie aż ściska jak on płaczę... A ja z nim.. I na teście biel.. Mam dość

Do góry