reklama
Tak sobie właśnie analizuje mój szczęśliwy cykl jak zaszłam w ciąże z synkiem. Test zrobiłam 14 dpo i była jasniutka kreska więc jeśli dzisiaj jest 11 dpo to mam jeszcze szansę. Betę badałam 17 dpo i było 105. To tak średnio licząc w 11 dpo mogłam mieć betę ok 10. Człowiek jednak pociesza sie jak może...ehhh
martoosia04
Fanka BB :)
Ja juz bym chciała być w takim czasie by móc chociaz oczekiwać cienia na teście. Teraz w 6dpo to na bank biel wizira [emoji24]
Ja juz bym chciała być w takim czasie by móc chociaz oczekiwać cienia na teście. Teraz w 6dpo to na bank biel wizira [emoji24]
Albo cień cenia jak u mnie i wtedy jeszcze gorzej [emoji6]
martoosia04
Albo cień cenia jak u mnie i wtedy jeszcze gorzej [emoji6]
No właśnie. Na serio liczę, że jak przeżyję w spokoju i cierpliwości ten tydzień, to wytrwam do terminu @.
W międzyczasie muszę zrobić morfologię po zapaleniu i skończonym leczeniu i iść do ginki. Może jak się tym zajmę, to czas ruszy z kopyta.
kredkaczarna
Grabcia kciuki za ten cykl niech zaświeci rozem :*
martoosia04
Oczywiście, że nie wytrzymałam i zrobiłam ten test. Ale tak jak myślałam - biel wizira. Sama się z siebie śmieje, że tak mnie emocje poniosły. Zamówiłam z Allegro 12 sztuk testów, więc teraz przynajmniej czekam do dnia, kiedy przyjdą bo więcej nie mam w domu więc nic mnie nie będzie kusić.
@Grabcia123 a u Ciebie przyszła @ czy po prostu tempka spadła?
@martoosia04 tez bym nie wytrzymała
Ja się oczywiście już naczytałam ile to dziewczyn miało w 11 dniu po owu negatywne testy a pozniej pojawiały się kreski np dopiero w dniu spodziewanej @. no i sie znowu nakręciłam ..
Strasznie bym chciała zajść w tym cyklu, wszystko by mi idealnie pasowało i mój wymarzony termin porodu na koniec maja.
Ja się oczywiście już naczytałam ile to dziewczyn miało w 11 dniu po owu negatywne testy a pozniej pojawiały się kreski np dopiero w dniu spodziewanej @. no i sie znowu nakręciłam ..
Strasznie bym chciała zajść w tym cyklu, wszystko by mi idealnie pasowało i mój wymarzony termin porodu na koniec maja.
martoosia04
@Grabcia123 a u Ciebie przyszła @ czy po prostu tempka spadła?
Pamietam, że przy drugim synku, też tak miałam - że za wcześnie zrobiłam test. Ale trzy dni pózniej już było widać kreseczkę. Nastepne testowanie dopiero jak przyjdą testy[emoji1307]
Że to musi tyle trwać.
reklama
@martoosia04 to czekanie to jest jakiś dramat.
Podziel się: