reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Anufifi nie chowaj mu bokserek bo on ma je nosic...a poza tym zamiast ogrzewac my "dządra" lepiej sie sexujcie duuuuuzo :) najlepiej tak jak w tym cyklu:tak::tak::tak::tak::tak:

PS : mąka ziemniaczana pomogla!!!!!!
Tylko sza....:)

reklama
Dziewczyny ten Quick vue tak popularny, że się skończył w mojej aptece..:confused: więc wzięłam bobo-test zwykły płytkowy. Nie chciało już mi się łazić po osiedlu szukać w innych aptekach w taką paskudną pogodę..:baffled: myślicie że ten bobo tez ok?

No to super, to czekamy do jutra żeby było z porannego moczu :tak:
Już wróciłam z zakupów więc idę ten obiadek kończyć...:sorry2::-)
Anufifi Ty też do domku zmykasz zaraz?

Co do Agi to szkoda tyle jej miesięcy monitorowania i celowania w dziewuszkę, no ale tak miało być że jest synuś. Myślę że nie może narzekać :-)

ooo loosiee!!!!
:szok::szok: i zostawić Was na chwilkę to naskrobią, że czytaj i czytaj:-):-):-)

a może jakieś streszczenie

no dobra to idę:-):-)

ja przyszłam a Wy znikacie ? :wściekła/y:

Aga gratuluję chłopczyka, bo przecież chłopcy to takie pieszczochy są :tak:

mój gin. też powiedział, ze wierzy w tę metodę że przed to na dziewczynkę :tak: no ale to nie jest metoda 100% pewna :crazy:

no to ja już przestaję wierzyć, ze u mnie jest dziewczynka :dry::sorry2:

kiki juz nie długo się dowiemy

dziękuje dziewczyny za życzenia zdrówka

już mi lepiej, spałam od 10 do 13.30 :szok::rofl2:

reklama
Aga kurcze załamałam się, tyle wyliczeń, ale najważniejsze, że dziecię zdrowe:tak::-):-) i foteczki chcemy:-):-)
Margaritka no tak, ja jestem a Ty sobie poszłaś:-p:-p:-):-)buziaczki kochana:-):-)
Kiki smacznego rybko:-) a ja mówię, że musi być tak, żebyś była szczęśliwa:tak::-):-)
Kiciu mówisz, że chińczycy maczają w tym palce?:-):-):-)musze sprawdzić jak u mnie w tym msc:-):-)
Pyszczku Ty sobie kochana tu nic nie wmawiaj:-p:-p:-):-) ja czekam:-):-)
Gieosia sama zdecydujesz kiedy:tak::-)
Xavi szczęściarze to mało powiedziane, u niektórych z nas to książka nie pomoże tak od razu siup i za piewszym razem, są inne czynniki, które wpływają na to , że tyle się staramy i nic, ale walczymy dzielnie i się nie poddamy:-):-):-)
Kinga trzymam kciuki:tak:wpadaj częściej:-):-)
Czarodziejko czy Ty kochana, masz te urodzinki dziś?, bo my Ci od rana torty ślemy:-):-):-)
Bershka super, że pospałas:tak: sen to najlepsze lekarstwo:-):-)
Anufifi ryba, udanej kąpieli na basenie:-):-) ja już też nić nie rozumiem z tego planowania:confused:, ale damy radę:tak::-):-) wyślij pazurki jak wrócisz i do wieczorka - wieeelkie buuuziaaaki:-):-):-)

to tak w skrócie:-):-)
a u mnie po klientce:-) lila róż na pazurach:-) ale takie chciała, a klient nasz pan:-):-) a ja zaczynam ziewać:-) i chyba idę po kawusie:-) która chętna?:-)

Do góry