reklama
belle81
Fanka BB :)
DziękujęBelle a co się dzieje? Oczywiście zrozumiem jeśli nie chcesz pisac. Zdrówka życzę
Wyszło mi kilka zmian na usg piersi i trzeba to skontrolować,zwłaszcza że jakiś czas temu już miałam wycinanego gruczolaka.
I tsh powyżej 4.
A wcześniejsze objawy to silny pms.
Także tak...
Chyba muszę się zacząć przymierzać do wnuków a nie myśleć o dzieciach
kitqa
Cześć kochani : ) wpadło mi to w oko na insta i od razu o was pomyślałam ; ) ozhttps://www.instagram.com/p/BqXicLtlC7_/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=pi23w7sa1f1m
mis0890
belle81 - powiesz, że świruję, że nie znam się itp itd., ale w pewnym mniejszym lub większym sensie rozumiem co czujesz. Pamiętasz, kiedy pisałem tu o naszych trudnych początkach? O pcos, zwiastowanych operacjach i wyroku pseudo lekarzy - dzieci z tego może nie być? Nocami myślałem, dniami myślałem o tym o czym myślałem nocami. Nie poddałem się. Postawiłem wraz z Ż wszystko na jedną kartę. Udało się, mimo tego wszystkiego co teraz przeżywam codziennie w środku serca - udało się. Wierzę też, że dalej też się uda, muszę. Chciałbym żebyś też wierzyła, a wiem, że jesteś silną Kobietą i masz tę energię i żagiel, dzięki któremu przejdziesz przez największe sztormy. U mnie niemalże każdego dnia sztorm dziurawi mój żagiel, ceruję go, ma wiele łatek, które jednak go wzmacniają i pozwalają dalej brnąć przez fale do wymarzonego portu, przyjaznej przystani marzeń... Dobrej nocy, śnijmy o tych marzeniach dziewczyny
anija.82
Chyba ten cykl odpuszczamy. Nie mam ole dla mężaJejku jaka tu cisza....
@belle81 jak sytuacja???
@martoosia04 co u ciebie?
@mis0890 ile Wam zostało do narodzin córci?
@anija.82 jak starania?
Aha soczek zurawinowy pije i miete.
Nikt tu już nie pisze o tych specyfikach czy jeszcze zażywa Albo jakieś diety.
Grabcia123
Co do diety właśnie mój gin mi coś takiego mówił że czasami nawet przy takich dietach nie można zajść bo organizm jest "niedoawartosciowany" i broni się przed kolejnym obciążeniemChyba ten cykl odpuszczamy. Nie mam ole dla mężadopiero jedzie. Ale jak nigdy owu się nie pojawia i śluzu płodnego brak. Może czeka na suplementy
Ale pozostałych też nie bierzemy (moja wina
)
Aha soczek zurawinowy pije i miete.
Nikt tu już nie pisze o tych specyfikach czy jeszcze zażywa Albo jakieś diety.
anija.82
belle81 nie martw się. Zbadaj co jest. Może nawet nic nie będzie trzeba leczyć. Masz już jakieś terminy?
Grabcia ja już wszystkie diety porzuciłam. Tylko tych bananów nie tykam bo przed chłopakami to codziennie. Pomidorów nie lubię. Ziemniaki jem. I na tych angielskich stronach wyczytałam że jak chce dziewczynki to herbaty czarnej mam absolutnie nie pić Pije kawę ale niestety z cukrem.
Miciurka nam znikła a ona tymi nowościami sypala.
@leeleeth co u ciebie? Jak leczenie?
Grabcia ja już wszystkie diety porzuciłam. Tylko tych bananów nie tykam bo przed chłopakami to codziennie. Pomidorów nie lubię. Ziemniaki jem. I na tych angielskich stronach wyczytałam że jak chce dziewczynki to herbaty czarnej mam absolutnie nie pić Pije kawę ale niestety z cukrem.
Miciurka nam znikła a ona tymi nowościami sypala.
@leeleeth co u ciebie? Jak leczenie?
martoosia04
U nas kiepsko w tym cyklu z regularnością spożywania supli. Wszystko już jednak uszykowałam na kolejny cykl. Testy owu idą. Jakoś skrzydła opadają od tych starań
ale brniemy w to dalej.
anija.82
Ja już też nie mam sił i tego zapału co na początku. Tak bardzo chciałam żeby nasze dziecko było splodzone latem a tu klapa. Zima przyszła czyli pora chłopcowa owulacja też mi się do pełni ustawiła czyli chłopcowo.U nas kiepsko w tym cyklu z regularnością spożywania supli. Wszystko już jednak uszykowałam na kolejny cykl. Testy owu idą. Jakoś skrzydła opadają od tych starańale brniemy w to dalej.
reklama
martoosia04
Ja już też nie mam sił i tego zapału co na początku. Tak bardzo chciałam żeby nasze dziecko było splodzone latem a tu klapa. Zima przyszła czyli pora chłopcowa owulacja też mi się do pełni ustawiła czyli chłopcowo.
U mnie na szczescie owu w nów wypadają. Na pełnie to już czas na @. Gdyby cokolwiek zaskoczyło w tym cyklu, to chyba bym się popłakała ze szczęścia i niedowiary. Jeden taki typowy boboseks. I to niby w owu [emoji23][emoji23][emoji23] więc chłopiec jak nic! [emoji23]
Podziel się: