martoosia04
Fanka BB :)
No to teraz atakujcie nas różowym pyłem!!!!! [emoji177][emoji177][emoji177][emoji166]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulacjeAj ja kupilam wszystko na moj sway od mikroskopu po zele itp ale co z tego jak dołaczam niespodziewanie do grona sierpniowek [emoji23][emoji23][emoji23] , O przyszlo wczesniej i ktos sie przedostał - ups [emoji14]
Grabcia -aaa w Ciazy jestes !! co sie nic nie chwalisz ?)) !! Jak sie czujesz?
Biedronka, Reena Gratulacje :*
Belle ty jeszcze raz tez gratki :*
Ps. Ja mam wizyte 14.12 a tp na jakos 3-4.08
Tu mojeno wiec tez niespodzianka [emoji14]
Zobacz załącznik 919661
Dziękuję bardzo [emoji7]Ja jestem tu cały czas [emoji28]
Gdzież bym Was zostawiła [emoji16]
Co do planu doktorka to nie wiem, wizytę mam dopiero 21.12 wiec pewnie się dowiem.
A 12.12 mam laparo.
Wiec liczę, że wkrótce zobaczę kreski.
Gratuluje zafasolkowanym [emoji253]
Cudnie się czyta takie wiadomości!!! @Biesrobka0506 szczególnie Tobie! Bardzo czekałam na wiadomość o Twojej ciąży [emoji8] życzę spokojnych i szczęśliwych ciążowych miesięcy [emoji1307][emoji177]
@martooosia04 nie załamuj się działaj. Spokojnie i z konsekwencja! Zrób badania i skonsultuj z ginem! Będzie dobrze! [emoji1307]
Czyli dzisiaj tak? Trzymam kciuki daj znać [emoji7]Ooo to w poniedziałek dowiemy się kto zamieszkał w brzuszku [emoji7]
Ooo kochana hejGrabcia, Kredkaczarna, Biedronka, belle, Miciurka gratulacje [emoji7][emoji7][emoji7] życzę zdrowych i spokojnych ciąż [emoji16] przesyłam różowe fluidy [emoji564][emoji3588][emoji517]
Ja w środę kończę 29 tydzień [emoji846] bardzo szybko to zleciało [emoji6]
Czuję się w miarę dobrze, ale też zaczyna mnie wszystko ciągnąć w dole [emoji6] mała w brzuchu jest bardzo ruchliwa i niektóre kopniaki są bolesne. Już się przyzwyczaiłam do myśli, że będę miała 2 dziewczyny w domu [emoji846] będzie Martynka [emoji16] a Wy jakie imię wybraliscie?Ooo kochana hejJak się czujesz? Bo mi już doskwieraja ciazowe dolegliwości III trymestru. Jakie imie wybraliście dla księżniczki?
No mnie też już bolą kopniaki, coś czuję, ze wczesniej urodzę niż w lutym. U nas imie bo ciężkich negocjacjach też już wybrane. Nawet nie przypuszczałam, że będzie taki problem. Bedzie mała KlaraCzuję się w miarę dobrze, ale też zaczyna mnie wszystko ciągnąć w dole [emoji6] mała w brzuchu jest bardzo ruchliwa i niektóre kopniaki są bolesne. Już się przyzwyczaiłam do myśli, że będę miała 2 dziewczyny w domu [emoji846] będzie Martynka [emoji16] a Wy jakie imię wybraliscie?