reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Puk, puk....

Czy tu jest główny wątek? bo jakoś nie mogę się odnaleść....:-(
Pisałam na wątku: Mamusie staraczki w 2009 roku i Mamusie staraczki po raz drugi ale widzę że tutaj piszecie najwięcej postów :tak:

Chciałam do Was dołączyć gdyż my również staramy się o dzidziusia :)
Mam na imię Paulina, ,mój mąż Paweł, mamy 3 letniego synka Kacperka i od jakiegoś czasu staramy się o rodzeństwo dla Kacperka, narazie z marnym skutkiem :-(ale mam nadzieje że już niedługo....

termin (nie)spodziewanej @ to 11 marca, mam nadzieje że się nie pokaże...

Pozdrawiam :happy:

Ostatnia edycja:
reklama
Paula25 witamy witamy:tak:

anufifi cos mi sie wydaje,ze do niego to trafiłabys z zamkniętymi oczami bez problemu.
No juz daj mordke :sorry2:

Ciao... z pracy...:baffled:
Jak mi źle... :baffled: ...nie chce mi się nic w temacie pracowanie :-D

GOCHA :-) SUPER :-)
I potwierdziło się co nasiusiałaś w czwartek :-)
Gratuluję zafaskolkowania :-):-)

PAULA, witaj! no może nie na wątku głównym, ale baaardzo wciągającym :-D ostrzegam, będziesz z nami "tracić" duużo czasu ;-):-D

Paula Witaj :)
Milo jest kiedy Ktos nowy dołącza :)))
A zafasolkowanych dziewczyn u nas coraz wiecej :))))
W zasadzie to co miesiac nowa "fasolka" sie pojawia wiec chyba moge powiedziec ze ten watek jest szczesliwy:-D:-D:-D:-D

Gosia wielkie gratulacje:-):-):-) a pójście do gina potwierdzi tylko to co my już wiemy parę dni

:-):-):-):-)
super szczęściaro:-)my walczymy dalej:-)
Czarodziejkonoc szalona nie ma co, kawusia mam nadzieję na nogi postawiła:-), dobrze,że te drzwi okienko miało:-):-)a tak ogólnie to super, że już do nas wróciłaś:-):-)jeszcze Sylwi nam brak;-)
Bershka witaj kochana:-) i bardzo się cieszę, że te okropne mdłości dały Ci już spokój:-):-)
Jarzębinko ale za to chyba Tobie daje się we znaki? miłego dzionka kochana:-):-)
Margaritka kochana:-):-) Nikuś śpi? mmie wcieło , bo z netem problem miałam ale już chyba wszystko oki:-)
Kiciuś jak tam samopoczucie?:-):-)
Paula witam cieplutko:-)

Ptasiorek ja dziś na wagarach:-):-) chodź też:-):-):-)
Anufifi a z Tobą kochana to ja jestem od godz 17 non top:tak: będę czekać na wieści, ale będzie dobrze, nie martw się na zapas bo szkoda nerwów, jeszcze Ci prolaktyna się podniesie , a wtedy następna tabletka na zbicie i będziesz taki codzienny pijok jak ja po niej
a teraz dawaj dziubka
i nie martw się wszystko będzie dobrze:tak::-):-)

witam witam was dziewszyny.

GOSIA GRATULUJE I JESZCZE RAZUGRATULUJE ZYCZE SZCZESLIWYCH ZDROWYCH $= TYG NO JUZ NIE 40 TYLKO 35:pOTWIERDZILY SIE DWIE KRESECZKI Z CZWARTKU;MYSMY WSZYSTKIE JUZ WIEDZIALY ZE JESTES W CIAZY W TEN CZWARTEK A TY NIE CHCIALAS UWIERZYC::SUPER CIESZE SIE BARDZO RAZEM Z TOBA::

anufifi co za dolki dziewczyno nie daj sie dolkowi,powiedz wiem ze sie uda bedzie dobrze,naprawde,slonko glowa do gory i ty w krotce dolaczysz do zafasolkowanych,a moze juz dolaczylas jak nie ma malpy.

beti a ty gdzie tak dlugo bylas z ta kawka..?

paulina witamy tu super jest z nami ,potwierdzam dziewczyny ze wciaga sporo czasu bedziesz spedzac z nami.

czarodziejko to mialas dzisiejszna noc z przygoda,ma mezus racje ze nie moze nudzic sie z toba..

pyszczek i jak pochwalilas sie nowina o ciazy u rodzinki czy poczekasz te 12 tyg?

ptasiorek witam..

bereshka to dobrze ze dolegliwosci juz ci ustapily.jak ten czas leci masz racje ja tez patrze a tu juz 4 miesiac..moja dzidzia miala w 6 tyg 1.5 centymetra w 9 tyg 2.5 a koniec 13 tyg prawie 8 centymetrow,lekarz mowil ze wszystko oki.ze duza dzidzia.teraz 17 marca na wizyte to zobaczymy ile urosla i co jest..

jarzebinko jak samopoczucie?

ja juz po zakupach ide robic obiad dla dzieciaczkow a potem moge sie obijac.dzisiaj po dwuch i pol tygodnia rozmawialam z mustafa,plakalam przy tel nerwy mi wysiadly twierdzi ze jest na delegacji a ja mysle ze nie..mowi ze nie idzie bezemnie ze nie daje rady.ale to tylko jego slowa ktore zawsze padaja jak jest tak a nie inaczej..boje sie tego wszystkiego..ale juz cos pierwsza rozmowa po takim czasie...

reklama
Do góry