cytrusowa85
Fanka BB :)
Hey dziewczyna wg mnie widze nawet te kreseczki czyli ta bułeczki. Na kiedy masz termin?Witam wszystkich serdecznieczytam bb odkąd zaszłam w drugą ciążę. Wasz temat i dwa inne odwiedzam codziennie ale jakoś do teraz nie zdecydowałam się udzielać
wyobraźcie sobie że ja zawsze chciałam mieć dwóch chłopców (no dobra, gdzieś tam w środku była myśl że może fajnie by było mieć córkę ale jakoś zawsze myślałam że dwóch chłopaków to super, będą mieli mega kontakt itd, być może dlatego tak myślę bo sama jestem z "parki" i nie mam zbyt fajnych relacji z bracholem) no ale w sumie nic z mężem nie robiliśmy w kierunku drugiego chłopaka. Mąż ma ogromną rodzinę i 95% rodzi się facetów, więc to było takie oczywiste dla mnie że jak znajdziemy to będzie drugi chłop. No dobra, wychodzi na to że pozycje klasyczną nieświadomie "zastosowalismy" bo drugi skarb okazuje się być dziewczynką. Oswoilam się już z tym i uczę się z tego cieszyć
byleby tylko nie była tak szalona jak ja za młodu hehe (kolejny powód dla którego myślę ze z chłopakami jest "łatwiej")
BTW Martooosia, ja też myślę że masz wymarzoną Córeczkę
A to zdjęcia dupci i warg mojej "księżniczki" dla porównania , czy może z tego wyjść facet jak myślicie ? :d
A starszy to synek? Ile ma?
Znam Twoje uczucie bo sama tak miałam. Też chciakam drugiego chłopca i jak byłam w ciąży było mi źle i ciągle szukała potwierdzenia ze jest inaczej. Tak się dzieje jak ma się preferencje na temat płci to normalne.